Nieuws11.04.2016

De DC Daily van 11 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 11 april 2016.

Het is Nationale Traploopweek

Laat die lift maar zitten deze week! Wanneer je de trap neemt, heeft dat een positief effect op je cholesterol, gewicht en bloedsuiker. Het Diabetes Fonds stelde de Nationale Traploopweek in om lichaamsbeweging op het werk te bevorderen. Doe jij ook mee?

nationale-traploop-week-diabetes-fonds
nationale-traploop-week-diabetes-fonds

Nieuwste hype: iedereen doet de Ronaldo

Er is weer een nieuwe hype geboren onder het Nederlandse amateur voetbal. Almere City maakte namelijk de foto van een feestvierend Real Madrid exact na. Op de oorspronkelijke foto zie je een uitgelaten Real Madrid die net hebben gewonnen van FC Barcelona. Opvallend is, dat Ronaldo alleen zijn boxershort nog aan heeft… En natuurlijk haakt iedereen daarop in!

Foto: Facebook FootballCulture
Foto: Facebook FootballCulture

Miljoenenjacht kofferboys zorgen voor kijkcijferrecord

Gisterenavond keken maar liefst 2,8 miljoen mensen naar de speciale uitzending van Miljoenenjacht. Eenmalig waren er namelijk mannelijke modellen met gouden koffers te bewonderen in plaats van vrouwelijke modellen. Lees hier meer over de grappige actie!

koffermannen-miljoenenjacht
koffermannen-miljoenenjacht

13 procent maakt gebruik van internet via glasvezel

Ruim een miljoen Nederlandse huishoudens beschikt over een glasvezelverbinding en dat komt neer op 13 procent van de Nederlandse internetgebruikers. Dat blijkt uit een onderzoek van Telecompaper. In een jaar tijd is het aantal klanten met een glasvezelverbinding met 200.000 gestegen. 90 procent maakt verbinding via Reggefiber, de dochteronderneming van KPN. In 229 Nederlandse gemeenten kun je glasvezelinternet krijgen.

glasvezel
glasvezel

Nieuwe trailer Suicide Squad

Iedereen heeft het erover, de nieuwe film Suicide Squad. Mensen gingen met Halloween massaal verkleed als de karakters uit de film. De trailer werd gelanceerd tijdens de MTV Movie Awards en hij is waanzinnig! Heb jij ook de nieuwe trailer van Fantastic Beasts and Where To Find Them al gezien?

Meisje wordt gevolgd door beer tijdens snowboarden

Dit meisje heeft lekker een dagje geboard, bekijkt haar video’s terug en schrikt zich een ongeluk! Terwijl ze haar snowboard vastmaakt en naar Rihanna luistert, verschijnt er achter haar een beer in beeld. Ze snowboardt naar beneden maar de beer blijft haar volgen! Er wordt flink gereageerd op de video en zo ook dat de video nep zou zijn. Wat denk jij?