Gaming12.08.2010

Radiografisch Bestuurbaar Wagen Met Camera Bij Collector’s Edition Call of Duty: Black Ops


Treyarch, lange tijd gezien als het ‘B-team’ van Activision dat om het jaar stuivertje wisselde met Infinity Ward, lijkt dit jaar keihard wraak te nemen met Call of Duty: Black Ops. Nu was Call of Duty: World at War (2008) al een enorm succes, maar, eerlijk is eerlijk, Modern Warfare 2 ging daar vorig jaar toch weer overheen en brak alle records. Of Black Ops opnieuw verkooprecords gaat verpulveren blijft de vraag, maar de verwachtingen zijn hooggespannen. Helemaal nu de inhoud van de Collector’s Edition bekend is gemaakt.

radiografisch-bestuurbaar-wagen-met-came.jpg
radiografisch-bestuurbaar-wagen-met-came.jpg

Moesten spelers het vorig jaar bij de CE van Modern Warfare 2 doen met een relatief simpele nachtkijker, de Collector’s Edition van Black Ops huisvest een, jawel, en op afstand bestuurbare wagen met een ingebouwde camera die het beeld in kleur doorstuurt naar de ontvanger. Duidelijk gevalletje van baas boven baas.

Naast het heerlijke spelendingetje krijgen spelers die de CE in huis halen tevens een Black Ops limited edition medaille, Black Ops Avatar outfit en vier speelbare coöperatieve maps. Dat is allemaal leuk en aardig maar iedereen wil natuurlijk met zijn spionagewagen bij de buren gaan spioneren. Naast de reguliere versie (lees: alleen de game, he, wat saai) en de Collector’s Edition is er ook nog de tussenvorm; de Hardened Edition. Deze huisvest alles wat de CE ook heeft, behalve het radiografisch bestuurbare wagentje. Tja, dan wordt de keuze duidelijk denk ik. Prijzen zijn overigens nog niet bekend.

BLACK ops sneeuw