Xiaomi: 'Internet of Things is meer dan alleen een smartphone!'

Xiaomi: 'Internet of Things is meer dan alleen een smartphone!'

Country Manager Daisy Hu aan het woord

Vorig artikel Volgend artikel

Nieuwe smartphones, een elektrische vouwfiets en scooter, allerlei handige devices voor in huis en een fysieke winkel in Rotterdam. Xiaomi timmert hard aan de weg in Nederland (en in de Benelux).

Serie nieuwe smartphones Mi 10T

Xiaomi introduceerde met de Mi 10T-serie een drietal nieuwe smartphones. Waarmee ze mikken op de creativiteit van gebruikers. Het vlaggenschip is toch wel de Mi 10T Pro, dit device tilt creëren en ontdekken naar een nieuw niveau, met ongeëvenaarde specs in zijn klasse. De Mi 10T levert eersteklas ervaringen voor iedereen, van zakelijke professionals tot streaming-fans en mobiele gamers. Tot slot is er ook de Mi 10T Lite, deze brengt 5G voor iedereen en biedt een fijne gebruikerservaring.

Country Manager Benelux aan het woord

De Chinese Daisy Hu is Country Manager Benelux bij Xiaomi. Ze kwam begin 2019 bij Xiaomi terecht als Sales Manager, verantwoordelijk voor België. Kort daarna werd Daisy als Managing Director verantwoordelijk voor de Benelux-markt.

,,Alles is met onze smartphone te bedienen. Van de luchtverfrisser tot aan de rijstkoker", zegt Daisy Hu.

Voor Dutchcowboys loopt zij een rondje door de spiksplinternieuwe winkel in Rotterdam. Check het in bovenstaande video.

Schermafbeelding 2020-11-16 om 15.50.14
De Chinese Daisy Hu is Country Manager Benelux bij Xiaomi.

Opening winkel van Xiaomi Rotterdam

De opening van de eerste Mi Store begin oktober in Rotterdam is in lijn met de strategie van Xiaomi om online verkoop te combineren met de offline ervaring van een fysieke winkel. De Mi Store biedt Mi fans en klanten de kans om het smartphone portfolio en de slimme ecosystemen en -producten van Xiaomi in het echt te ervaren.

unnamed (2)
Feestelijke opening in oktober.
unnamed (3)
De winkel in Rotterdam.
Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...