Mobile06.12.2014

Starbucks gaat online bestellen mogelijk maken


In Amerika eerste proefversie van bestel app voor Starbucks

 Koffieketen Starbucks is in Amerika bezig om een app te ontwikkelen dat je op afstand koffie kan gaan bestellen. Op dit moment wordt de app nog getest in Portland (VS) in Amerika, maar als het goed gaat wordt volgend jaar de app op meerdere markten uitgezet.

Nooit meer wachten

Met de applicatie kun je op afstand je koffie bestellen bij de dichtstbijzijnde Starbucksketen. Er wordt vanzelf aangegeven welke keten dat is en ook wordt er aan je verteld wanneer de koffie klaar is. Op deze manier hoef je nooit meer lang in de rij te staan om op je koffie te wachten. De ideale oplossing voor mensen die haast hebben en geen tijd en zin hebben om in de lange rij te gaan staan voor hun bak koffie kunnen die nu vooraf bestellen.

Je eigen koffie

Je kan je koffie precies zo bestellen als je zelf wilt espressoshots, formaat en al het andere wat er te kiezen valt. Je kan dus je koffie zo samenstellen als je zelf wilt. Wanneer je binnenkort naar Portland gaat kun je deze nieuwe ontwikkeling al zelf testen door hem te downloaden en anders moet je wachten totdat de toepassing in Nederland te verkrijgen is. Wel is de Starbucksbestel-app alleen nog maar verkijgbaar voor iPhone in Portland.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.