Mobile27.03.2013

Voorverkoop Samsung GALAXY S4 gestart


voorverkoop-samsung-galaxy-s4-gestart.jpg
voorverkoop-samsung-galaxy-s4-gestart.jpg

T-Mobile start vandaag al met de voorverkoop van de Samsung GALAXY S4. In combinatie met een tweejarig T-Mobile abonnement is het nieuwe Samsung vlaggenschip beschikbaar vanaf €0,-. De nieuwe smartphone, die eind april uitkomt, is volgens het telecombedrijf nu al erg populair bij hun klanten. Ruim 3000 klanten toonden via de ‘blijf op de hoogte’ knop op de website interesse in de nieuwste smartphone van Samsung.

Klanten krijgen in combinatie met een tweejarig iSmart abonnement krijgen zes maanden lang 50% korting op het maandabonnement. Daarnaast krijgen zij bij aankoop van het toestel een 64 GB geheugenkaart cadeau nadat zij zich hebben aangemeld.

De nieuwe Samsung Galaxy S4, die door velen wordt gezien als de grootste concurrent van de iPhone heeft een 5 inch Full HD Super AMOLED beeldscherm. Het scherm van de S4 is volgestopt met functionaliteit, mogelijkheden en specificaties. Daarnaast bevat de smartphone en krachtige Quad Core 1,9 GHz processor en een Dual Camera. Meer over het toestel is te lezen op Mobilecowboys. Prijzen van de Samsung GALAXY S4 zijn te vinden bij T-Mobile.