Mobile05.12.2008

MobileCowboys weggeefparty


mobilecowboys-weggeefparty.jpg
mobilecowboys-weggeefparty.jpg

Gisterenavond was in café de Jaren in Amsterdam de “verlate” lanceerparty van de nieuwe MobileCowboys (MC) die 30 september live gegaan is. Voor deze gelegenheid waren niet alleen bloggers uitgenodigd maar ook een aantal toestelfabrikanten, PR-bureaus en collega online media. Spijs en drank werden mede verzorgd door Pride PR en Palm.

MobileCowboys is een van de meest populaire weblogs en Ron Smeets is misschien wel de meest gepassioneerde blogger van Nederland. Onze ‘mobile Geek’ heeft in amper 3 jaar ruim 7.900 artikelen geschreven (aardig gemiddelde per dag) en bezit meer kennis dan wie dan ook over de wereld van mobile devices. Steeds vaker dwaalt ie in Europa rond, veelal op uitnodiging van fabrikanten, om over hun ontwikkelingen op het gebied van mobiele technologie te bloggen.

Alle aanwezige bloggers ontvingen van Ron een topmodel toestel beschikbaar gesteld door HTC (een Touch HD en een Touch Diamond), Samsung (twee keer de gloednieuwe Pixon) en LG (twee keer de Renoir en twee Secret’s). Daarnaast werden nog 2 Bluetooth horloges van Sony Ericsson verloot onder alle aanwezigen. Het herenmodel werd gewonnen door Bas van SearchCowboys en Willeke Binnendijk van Fleischman Hillard ging er met het damesmodel vandoor.

Als klap op de vuurpijl werden twee bloggers blij gemaakt met een uitnodiging voor een bezoek aan het Mobile World Congress in Barcelona in februari. De twee gelukkigen, Chris Bannink en Tom Haagmans, gaan daar samen met Ron 16 uur per dag op zoek naar de laatste mobiele (toestel)nieuwtjes en zullen daarover vier dagen live bloggen.

Bij het vertrek ontving iedereen een rijk gevulde MC Goodie-bag met o.a EA Games voor de Wii, Playstation, PC en de Xbox, een Jabra Bluetooth headset en paraplu, LG cap, verschillende Nokia goodies zoals een N-Gage laptop hoes en last-but-not-least, een MC chocoladeletter. Het was tenminste al bijna Sinterklaas. Hoe je van een lanceerparty een weggeefparty maakt 8-). Succes Ron, je verdient het.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.