Mobile27.10.2008

Pathe mobile scoort hoog in Apple store


pathe-mobile-scoort-hoog-in-apple-store.jpg
pathe-mobile-scoort-hoog-in-apple-store.jpg

Het kan snel gaan in de wereld van mobiel Internet. Vorige week donderdag kondigde Sharewire, verantwoordelijk voor de bouw van de mobiele versies van onze blogs, de lancering van de Pathé iPhone applicatie aan.

In amper 3 dagen staat die applicatie op nummer 1 in de Top 25 meest gedownloade gratis applicaties in de Apple iTunes Store. Goed nieuws voor Pathé Cinemas. Het bewijst maar weer hoe populair het mobiele internet aan het worden is en welke kansen er liggen voor iedere online uitgever.

Onze huidige mobiele versies van Dutchcowboys, Dutchcowgirls en Mobilecowboys (wacht nog op DNS) zullen worden opgevolgd met een qua techniek vergelijkbare downloadable toepassing waarbij we zeker video zullen integreren.

De huidige versies zijn gebouwd voor iedere willekeurige mobiele telefoon waarbij het alleen gaat om de content zo snel en zo kort mogelijk te tonen.

De nieuwe applicatie, niet langer geschikt voor alle mobieltjes, zal straks eveneens via de iTunes Store verkrijgbaar zijn.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.