Mobile06.05.2008

Mobile Monday Team komt met eigen Start-up SPRXmobile


mobile-monday-team-komt-met-eigen-start-.jpg
mobile-monday-team-komt-met-eigen-start-.jpg

De vier organisatoren van Mobile Monday Amsterdam, Yuri van Geest, Maarten Lens-Fitzgerald (tevens blogger op DC), Claire Boonstra en Raimo van der Klein starten samen hun eigen BV onder de naam SPRXmobile. Alle vier zullen full-time binnen het bedrijf aan de slag gaan. Voor Raimo van der Klein zal het betekenen dat hij stopt met zijn recent opgezette eenmansbedrijfje MobMinds.

SPRXmobile zal zich gaan toeleggen op het geven van advies over het optimaal inzetten van het mobiele medium in bedrijven van opdrachtgevers. Dit zal naar eigen zeggen altijd in relatie met bestaande middelen gebeuren, en naar specifieke wensen van de klant. Met het eenjarig bestaan van Momo op komst in juni hebben de dame en heren van Momo inmiddels dan ook genoeg contacten en kennis in de mobiele branche verworven.

Naast concreet strategisch advies, zal SPRXmobile ook workshops en cursussen gaan geven, en betrokken zijn bij conceptontwikkeling van mobiele producten.

Via Twitter onthullen de vier partners in crime in hun avatar al stukjes van hun nieuwe bedrijfslogo. A.s. vrijdag zal de officiële website van SPRXmobile live gaan, en wordt er een launch borrel georganiseerd voor pers, relaties en genodigden.

Wie op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen binnen SPRX kan SPRX AAN smsen naar het nummer 2002. (Het ontvangen van onze sms’jes is gratis, wil je de sms’jes niet meer ontvangen, sms dan SPRX UIT naar 2002)

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.