Marketing01.05.2010

ReelRoulette met dank aan ChatRoulette


reelroulette-met-dank-aan-chatroulette.jpg
reelroulette-met-dank-aan-chatroulette.jpg

Ik weet eigenlijk niet of ChatRoulette al weer “over the Top” is. De beste omschrijving voor het zinloze tijdverdrijf was te lezen op een Amerikaanse site “Random webcam connection to someone usually wearing too few clothes, which may be desirable depending on your temperament; press Next if you don’t like it to get connected to possibly more convivial person“. ChatRoulette heeft los van het concept dus letterlijk weinig om het lijf.

Inmiddels zijn er 10-tallen spin-offs en hybriden op het internet te vinden. Zo is er inspelend op het Roulette-fenomeen nu ook de site ReelRoulette. De site is iets anders dan de opgewekte perceptie bij het uitspreken. ReelRoulette is namelijk best een heel aardig concept wat je prima kunt toepassen in de creatieve wereld als je op zoek bent naar nieuw talent. Deze versie is specifiek voor motion-video designers die er hun showreels laten zien richting potentiele klanten. Vanuit die gedachte kun de nodige concepten bedenken om op een eenvoudige manier de hoeveelheid creatief werk te tonen van designers in welke discipline dan ook. [via]

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.