Marketing20.05.2009

De (on)zin van Europa verzameld op trotsopeuropa.eu


de-on-zin-van-europa-verzameld-op-trotso.jpg
de-on-zin-van-europa-verzameld-op-trotso.jpg

Op 4 juni zijn de verkiezingen voor de zetels van een nieuw Europees parlement. Maar er wordt veel geroepen over Europa. Wat is nu waar en wat niet? 1 ding is zeker: Europa is voor samenwerking and als klein Nederland profiteren we daar alleen maar van. Heb je ook een (on)zinnige uitspraak van een politicus dan kun je deze insturen voor plaatsing op de website.

Op de website van trotsopeuropa.eu staan sinds gisteren een groot aantal uitspraken van politici die volgens de website niet kloppen met de werkelijkheid. Waren we op het internet al gewend om alles te delen in de echte wereld bljikt het wat moeilijk aangezien veel mensen tegen Europa zijn en eigenlijk niet willen delen (in het geval van Nederland zelfs profiteren tot 2000 euro per gezin)

1 van de fun dingen van Europa is natuurlijk dat je je als persoon of bedrijf overal mag vestigen in Europa. Dan wordt een internet startup vanuit het zonnige Spanje wel HEEL aantrekkelijk

De website helpt een handje bij het beslissen van de partij van jouw keuze. Groenlinks, de initiatiefnemer van de website, is overigens één van de weinige partijen die de voordelen ziet van Europa en er zelfs over Twittert.