Honger in het vliegtuig? Bestel je eten bij Thuisbezorgd.nl

Honger in het vliegtuig? Bestel je eten bij Thuisbezorgd.nl

Transavia komt met iets nieuws

Vorig artikel Volgend artikel

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia en maaltijdengigant Thuisbezorgd.nl gaan wat nieuws doen. Als je klaar zit om op te stijgen naar een heerlijke zonnige bestemming, maar je verrekt nog van de honger dan is het heel makkelijk om even een vega maaltijdje te laten komen. Hoe? Via thuisbezorgd.nl.

Transavia thuisbezorgd

Menu

Op het menu staan sushi en salades, maar ook curry’s en vegetarische maaltijden. Tot een uur voor het instappen kan je bestellen. Je vers bereide maaltijd wordt vervolgens aan het cabinepersoneel van Transavia geleverd, waarna zij het aan je uitserveren tijdens hun rondes op de vlucht.

Sushi op je vlucht
Lekker sushi eten voordat het vliegtuig vertrekt

Hoe werkt het?

Vlieg je vanaf Amsterdam naar Athene, Bari, Faro of Thessaloniki, dan kun je uiterlijk een uur voordat je instapt eten bestellen. Transavia vlucht HV 5355 van Amsterdam Airport Schiphol naar Faro betekende het startschot voor de bijzondere samenwerking. Transavia en Thuisbezorgd.nl zijn wereldwijd hiermee de eerste die bestellingen tot 1 uur voor boarding en bezorging aan boord mogelijk maken.

Niet op alle vluchten

Het is nog niet op alle vluchten mogelijk. Heb je geluk en zit je op een vlucht waar ze Thuisbezorgd aanbieden. Dan krijg je uiterlijk twee dagen van tevoren een e-mail waarin ze uitleggen hoe het werkt en wat je kan bestellen.

De wens van de twee bedrijven is er wel om deze service in de toekomst op meer vluchten aan te bieden.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...