Gaming10.02.2021

Deze items zijn perfect voor aan de wand in je gameroom


Het maakt niet uit of je streamt op Twitch, je wil laten zien dat je een gamer bent voor gasten of je het zelf leuk vindt: er zijn veel videogame-dingen om je huis mee te versieren. We zetten een aantal geweldige items op een rijtje om je huis nog meer als thuis te laten voelen.

Overwatch-klok

Hoe laat is het? Deze Overwatch-klok staat vooral mooi op een lichtere muur. De analoge manier om te laten zien hoe laat het is, is niet alleen cool, maar ook best handig. Als je games op volledig scherm speelt, kun je zien hoe laat het is door een snelle blik op de muur. Behoorlijk oldschool, maar tegelijkertijd erg effectief. Dit vinyl Overwatch-design is erg strak en voor vrijwel iedereen herkenbaar, waardoor je kamer een stijlvol vleugje ‘gamer’ krijgt.

Doom drieluik

Wellicht ken je mensen die een foto van zichzelf of hun kind op drie doeken hebben geprint. Het is heel schattig om naar te kijken, maar wat als we een tandje bijzetten? Dit Doom-drieluik biedt zeer symmetrische wall art bestaande uit drie doeken. Hij past perfect in een donkere kamer, of in een kamer met wat oranje, gele of rode versieringen. Het is een erg krachtige foto, dus zorg ervoor dat je niet te veel andere dingen aan dezelfde muur ophangt.

SEGA lamp

Als je een plank aan de muur hebt, ziet het er misschien gaaf uit om een ledstrip te gebruiken om een mooi lichteffect te creëren. Wacht daar even mee, want er zijn ook grappige gamelampen om op zo’n plank te zetten als gezellig lichtje. Je kent misschien de beroemde Tetris-lamp, maar er is ook een zeer in het oog springende SEGA-lamp. Zeker als je bent opgegroeid met SEGA in plaats van Nintendo en als de ietwat boze Sonic meer jouw ding is dan goodie two shoes Mario, dan is deze lamp perfect voor jouw kamer.

Fortnite Monopoly

Als je die plank hebt, vult de SEGA-lamp misschien niet de hele ruimte. Je kunt overwegen om wat bordspellen op de plank te zetten. Monopoly heeft veel verschillende versies die met gamen te maken hebben. Een van de nieuwste varianten is Fortnite Monopoly. Zeker als je een grote fan bent van deze gamefranchise is het niet alleen leuk om het spel te spelen, maar ook het iconische bordspel met een tikkeltje Fortnite.

Mario-muurstickers

Je legt het er wel dik op, maar het is mogelijk om gigantische stickers van Mario te kopen, waarmee je jezelf middenin het spel plaatst. Vooral de stickers van de eerste Mario Bros-game die ooit is gemaakt, zijn geweldig. Er is het beroemde vraagtekenblok, normale blokken, een goomba en zelfs een paddenstoel. Maar er zijn twee dingen die nog belangrijker zijn voor de franchise: Mario en een buis. Ze maken allemaal deel uit van een Mario stickerset om de kamer echt te transformeren in een van de beroemdste levels aller tijden.

The Legend of Zelda Stained Glass poster

Hoewel het prachtig is om echt glas-in-lood aan de muur te hangen, is dat meestal vrij duur. In plaats daarvan wil je misschien voor deze Legend of Zelda-poster gaan. In deze semi-symmetrische tekening van één van de meest legendarische videogameseries ooit, kunnen we Link, Zelda, het kasteel en natuurlijk de TriForce zien in een zeer mooie glas-in-lood-look. Deze poster is een absolute eye-catcher in je kamer.

Gamerstraatnaambord

Het hangt natuurlijk af van het land waarin je woont, welke straatnaambord-look wordt gebruikt, maar het kan cool zijn om een ‘Solid Snake Straat’ of ‘Pikachuplein’ straatnaambordbord in je gameroom te plaatsen. Het leuke is dat je de naam naar smaak kunt aanpassen, dus je kunt zelf iets grappigs bedenken. Misschien wil je zelfs je gamertag of je Twitch-bijnaam erin plaatsen, waarmee je meteen extra reclame maakt voor jezelf.

Beeldbron: Olichel

Laura Jenny
Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven, Belle is haar beste vriendin en haar laptop is nooit ver weg.

Verder lezen over Games

AI is gearriveerd in gaming – hoe wordt de technologie gebruikt?

De AI-hype brak pas echt uit met modellen als ChatGPT. Kunstmatige intelligentie is echter geen nieuwe rage op de markt! In 1996 gebruikte de schaakcomputer “DeepBlue” bijvoorbeeld zijn veldstukken om de koning van toenmalig wereldkampioen Garry Kasparov schaakmat te zetten.

Gaming17.04.2024

AI is gearriveerd in gaming – hoe wordt de technologie gebruikt?

Zo ziet de trailer van Grand Theft Auto 6 eruit in het echt

De trailer van Grand Theft Auto 6 is al een tijdje uit. Er is nu een imitatie van de trailer die zo spot-on is, dat je hem moet zien.

Gaming15.04.2024

Zo ziet de trailer van Grand Theft Auto 6 eruit in het echt

Netflix Games Review: Dead Cells is lekker hardcore

Netflix komt met een extra uitgebreide versie van Dead Cells. Alsof de game niet al genoeg tijd opslokte. Maar met plezier hoor.

Gaming11.04.2024

Netflix Games Review: Dead Cells is lekker hardcore

​Zo omzeil je drukke servers in Call of Duty

Is een van je grootste frustraties over Call of Duty dat je in drukke games wordt geplaatst, terwijl je het liever wat rustiger en overzichtelijker hebt? Daar zijn oplossingen voor. We lichten er eentje uit: een VPN gebr...

Gaming28.03.2024

​Zo omzeil je drukke servers in Call of Duty

Sonic krijgt zijn eigen Fall Guys-achtige game: Sonic Toys Party

Fall Guys is een geweldige game, Sonic is een geweldige gamereeks: het is dus niet zo heel gek dat de makers van het aankomende spel Sonic Toys Party zich hevig hebben laten inspireren door Fall Guys. Het wordt een mobie...

Gaming26.03.2024

Sonic krijgt zijn eigen Fall Guys-achtige game: Sonic Toys Party

Netflix Games-review: Immortality speelt weg als een film

Ze is een vergeten actrice die er een nogal heftige levensstijl op nahoudt: Marissa Marcel (gespeeld door Manon Gage) en jij moet natuurlijk volledig in het leven van deze gevallen ster duiken, want er is wat mysterie om...

Gaming20.03.2024

Netflix Games-review: Immortality speelt weg als een film

De Steam Deck-introductie was gefilmd met.. Steam Deck-belichting

De introductievideo van de Steam Deck OLED gaf het al een beetje weg: het nieuwe apparaat werd aangelicht door... zijn eigen broers en zussen. De videomakers van Valve hadden een soort bol gemaakt van Steam Decks en die...

Gaming20.03.2024

De Steam Deck-introductie was gefilmd met.. Steam Deck-belichting

LinkedIn werkt aan nieuwe tak van sport: gaming

LinkedIn introduceert binnenkort games op het platform. Het zakelijke social medium wil graag dat collega’s met elkaar de strijd aangaan om zo de banden aan te halen en een leuk gespreksonderwerp te hebben. Het zou nie...

Social Media18.03.2024

LinkedIn werkt aan nieuwe tak van sport: gaming