Gaming09.04.2010

Gears of War 3 trailer: maandag


gears-of-war-3-trailer-maandag.jpg
gears-of-war-3-trailer-maandag.jpg

Edge Online heeft exclusief vrijgegeven dat er een aantal dingen gaan veranderen voor het derde deel in de serie waarin testosteronbom Marcus Fenix de Locust neerschiet/doorzaagt. Blijkbaar komen er Locust die je kunnen raken (met tentakels) ondanks dat je achter een muurtje staat, kun je zelf explosieven gebruiken om vijanden achter een muur te kunnen raken en is er zelfs sprake van robots waar je in kunt stappen! Benieuwd? Ik ook, en ik vreet een bezem als komende maandag de ‘speciale onthulling’ van Cliff Bleszinski bij Jimmy Fallon niet Gears 3 gaat zijn.

Ik neem aan dat we een aantal dingen te zien krijgen, maar misschien niet wat Edge nu allemaal heeft vrijgegeven. Het kan geen toeval zijn dat die met deze aankondiging komen de dag nadat Cliff eigenlijk bij Jimmy Fallon zouden komen, dus ik neem aan dat ze de informatie al onder embargo hadden. Er is trouwens ook sprake van onderwater-gevechten en blijkbaar gaan alle vernieuwingen ook in multiplayer gebruikt worden. Klinkt goed, maar eerst die trailer maandagnacht/dinsdagmorgen.

Patrick Smeets

Game-enthousiast, tech blogger en presentator. Was ooit rockster. Local celebrity in Limburg maar ziet graag veel van de wereld. Er zijn niet genoeg kattenGIFjes in de wereld.