Gaming23.04.2013

Vanaf je Xbox Pizza bestellen kan met de Pizza Hut app


Microsoft en de Pizza Hut werken samen voor de lancering van een app voor Xbox Live die gebruikers in staat zal stellen een order bij de Pizzaketen te plaatsen via hun Xbox 360. 

De Pizza Hut voor Xbox app maakt de gehele menukaart beschikbaar voor gebruikers, die zo zelf hun pizza samen kunnen stellen en orders te plaatsen via Kinect motion controls, spraak commando’s of via de controller. Gebruikers kunnen verder hun Xbox en PizzaHut.com account aan elkaar linken en de bestellingen opslaan om toekomstige orders soepeler te laten verlopen, alsmede ook profiteren van deals bij de lokale winkel.

Xbox’s Larry Hryb tegenover Polygon: “We’re always looking at ways to give our audience more of what they’re interested in. If you look at our audience, they love pizza. I mean, who doesn’t? It has international appeal, and Pizza Hut is a recognized brand that matches up well with the Xbox brand.

Volgens Hryb komt de Pizza Hut klanten al een lange tijd digitaal tegemoet, online eten bestellen hadden ze al in 1994, en ze waren ook een van de eerste met een mobiele app voor het bestellen van eten. “De Pizza Hut toonde altijd al affiniteit voor nieuwe manieren om producten te bestellen. Dat kan nu ook op de console. Deze app was een logische progressie.”

vanaf-je-xbox-pizza-bestellen-kan-met-de.jpg
vanaf-je-xbox-pizza-bestellen-kan-met-de.jpg