Gaming10.12.2010

Uphill Rush, goed voor 400 miljoen gameplays krijgt vervolg


uphill-rush-goed-voor-400-miljoen-gamepl.jpg
uphill-rush-goed-voor-400-miljoen-gamepl.jpg

Spil Games maakt vandaag bekend dat de nieuwste titel in zijn meest succesvolle spellenreeks vanaf nu te spelen is via www.uphillrush3.com.

Uphill Rush 3 tilt het populaire browser-based racespel naar nieuwe hoogten met eindeloos veel nieuwe mogelijkheden voor onbeperkt speelplezier. In deze versie kan de speler alleen of tegen een ‘schaduw’ racen (en onderweg gewaagde stunts uitvoeren), en dat over een reeks gloednieuwe themaparcours die per race weer veranderen. Zo wordt iedere race een nieuwe ervaring.

De spellen uit de Uphill Rush-reeks zijn met meer dan 400 miljoen gameplays een aantal van de populairste racespellen op internet. Sinds de lancering van het eerste deel wordt het spel zo’n 500.000 keer per dag gespeeld, waarmee de spellenreeks sommige beroemde, “traditionele” console-spellen naar de kroon steekt.

Uphill Rush is de grootste titel in ons portfolio en dat wordt met deze nieuwe versie nog eens onderstreept“, zegt Peter Driessen, CEO van Spil Games. “We hebben naar de fans geluisterd en er alles aan gedaan om ze te geven waar ze om vroegen. We hebben bijna elk aspect van het spel uitgebreid, dus er zijn meer voertuigen, meer aanpassingsmogelijkheden en nog belangrijker: meer racebanen. Elke baan biedt bovendien per race nieuwe mogelijkheden, dus het is een oneindig spel.