Gaming14.11.2009

C&C 4 Tiberian Twilight komt 18 maart uit


Electronic Arts heeft eerder deze week aangekondigd dat Command & Conquer 4 Tiberian Twilight vanaf 18 maart uitkomt in Europa.

Maar fans van de populaire reeks kunnen een nieuwe RTS-gameplay verwachten. In C&C 4 beleef je het epische en verrassende einde van de Tiberium-saga die al 15 jaar razend populair is. Deze innovatieve RTS levert diepe strategische lagen dankzij de op klassen gebaseerde gameplay, de volledig mobiele basissen en een ervaringssysteem die in alle game-modussen is geïntegreerd.

In C&C 4 Tiberian Twilight kunnen fans nu eindelijk het epische einde ervaren van het meeslepende verhaal rond Kane, Nod, GDI en Tiberium“, aldus Mike Glosecki, hoofdproducent van Command & Conquer 4 Tiberian Twilight bij EA in Los Angeles. “We kunnen nauwelijks wachten tot iedereen zich in de kenmerkende C&C-actie stort met het nieuwe ervaringssysteem en de nieuwe strategische lagen die we hebben toegevoegd.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.