Gaming29.05.2008

GMR blog door gamejournalisten


gmr-blog-door-gamejournalisten.jpg
gmr-blog-door-gamejournalisten.jpg

De game-industrie barst uit zijn voegen en dat is de redactie van GMR niet ontgaan. Elke dag verschijnen er nieuwe games, kruipen nóg meer mensen achter de spelcomputer en vinden er nieuwe ontwikkelingen plaats. En aangezien alle GMR-redacteuren hier natuurlijk een duidelijke mening over hebben, is GMR vanaf donderdag 29 mei ook te vinden op internet: www.gmr-online.nl.

Een team van ervaren gamejournalisten (dertien in totaal!) zal op GMR Online dagelijks een blog bijhouden, waarin het zijn licht laat schijnen op de nieuwste ontwikkelingen en lezers een blik achter de schermen van het tijdschrift gunt. Dit zal variëren van exclusieve previews van toptitels tot verslagen van exotische perstrips. Vanzelfsprekend kunnen bezoekers direct reageren op artikelen en in contact treden met de schrijvers.

 GMR is een multi-platform gamesmagazine, dat het medium games op een volwassen manier benadert. Het tijdschrift, dat wordt uitgegeven door HUB Uitgevers, verschijnt elke twee maanden. 

Leon Krijnen

Verslaggever bij BN DeStem. Schrijft over baseball, bouw, techniek, fotografie, mensen, computers, internet, reizen en oldtimers. @Krijnen.Com