Gaming16.04.2008

Swinxs: revolutie in outdoor gaming


swinxs-revolutie-in-outdoor-gaming.jpg
swinxs-revolutie-in-outdoor-gaming.jpg

Vrijdag 17 april 2008 is de officiele lancering van Swinxs. Geen controller of scherm maar gewoon.. een Swinxs. Een spelconcept gericht op actieve kinderen met dito ouders.

Het actieve spelconcept kent ‘games’ als tikkertje maar biedt ook puzzels en quizes en is zelf een actieve ‘console’ dat de score bijhoudt en met de spelers in verbinding staat met interactieve armbanden. Ook legt de console de games uit aan de outdoor spelers. Je betaalt alleen voor de Swinxs, spellen kun je gratis downloaden en via USB uploaden.

Vaag? Zie de video:

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.