Welk abonnement moet je hebben in 2021

Welk abonnement moet je hebben in 2021

Vorig artikel Volgend artikel

Nog een paar dagen en dan is het 2021. Wij van Dutchcowboys hebben op een rijtje gezet welke abonnementen leuk zijn om te hebben in het komend jaar. We trappen af met kaas!

Wekelijks een vers stuk boerenkaas op de deurmat

Voor iedereen die liefhebber is van kaas en wekelijks bang is om zijn voorraad er doorheen te jagen, zijn er verschillende oplossingen. Een daarvan is het kaasabonnement van de firma kaas. Daarmee krijg je wekelijks een vers stuk boerenkaas op de deurmat. Er is keuze uit: jong belegen, belegen en oude kaas.

de-firma-kaas-kaas-uit-het-vuistje-1
(Afbeelding: het brievenbuspakket mét kaas van de firma kaas - © firma kaas)

Altijd genoeg WC-papier in huis

Je kan je ook abonneren op toiletpapier. Zo zorgt The Good Roll dat je iedere maand 24 of zelfs 48 rollen in huis hebt. Handig, want iedereen vergeet wel eens het allerbelangrijkste rolletje mee te nemen uit de supermarkt.

Boldking: scheer hoe en wat je wilt

Alle mannen moeten zich scheren. Hoe fijn is het dan om altijd voldoende scheermesjes in huis te hebben. Boldking heeft flexibele scheermesjes en je krijgt elk Boldking product automatisch thuisgestuurd.

Nextory: lekker lezen

Nextory is in 2015 in Stockholm opgericht met als doel zo veel mogelijk boeken ter wereld toegankelijk te maken voor meer mensen en om iedereen uit te dagen om het plezier in het lezen te ontdekken.

Netxtory is een dienst dat volstaat met 200.000 verschillende boeken. Niet alleen boeken die je kunt lezen, maar ook boeken die je kunt beluisteren.

Cinetree: films die langer bijblijven dan dat ze duren

Wekelijks selecteert Cinetree unieke films en documentaires die je gezien moet hebben. Geen overdaad aan keuze, zo is kiezen makkelijk.

Tot dusver zijn de films uit het aanbod geselecteerd door filmmakers, fotografen, acteurs, schrijvers, film(journalisten) en bekende filmhuis- en festivalprogrammeurs. Denk aan mensen zoals Humberto Tan, Thomas Acda, Halina Reijn, Carice van Houten, Olivia Lonsdale en Sacha Polak. Zij delen op Cinetree de films die ons bijblijven.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...