Mojipic is meer dan alleen emoji's

Mojipic is meer dan alleen emoji's

Vorig artikel Volgend artikel

Iedereen appt wel eens een emoji. Dat vinden we allemaal heel erg leuk. Hoe leuk is het dat die emoji’s nu op een scherm te zien zijn. In je auto, op het kantoor of gewoon thuis achter het keukenraam.

mojipic
Mojipic.

Mojipic is meer dan alleen emoji's

De Mojipic heeft een aantal weken op het raam van onze redactie geplakt gezeten. Dat leverde verrassend leuke reacties op.

Kinderen die zwaaien naar Super Mario, een man die zijn mondkapje opdoet zodra hij het icoontje op de Mojipic ziet en zelfs iemand die naar binnen liep en op licht verontschuldigende toon vroeg waar dit te koop is. Allemaal leuke reacties natuurlijk op een op het eerste gezicht heel simpel ding. Want wat heb je er nu eigenlijk aan? Een emoji voor de ramen. Ik bedoel wat moeten de buren wel niet denken…

nathan mojipc
Nathan speelt Tetris op de Mojipic.

Oorsprong van de Mojipic

Zoals alle producten is dit ook ooit bedacht. De broers Ilia en Igor Pashko kwamen op het idee om de Mojipic te ontwikkelen toen zij terug kwamen van een ijshockeywedstrijd. In plaats van stickers of sjaaltjes van hun favoriete club verzamelen, ontstond het idee van de Mojipic om opvallend en gemakkelijk allerlei afbeeldingen en emojis te laten zien.

,,Eens gingen ik en mijn broer naar een hockeywedstrijd om ons favoriete team aan te moedigen en te genieten van hun geweldige spel. Wij, als fans, worden altijd overweldigd door emoties! Daarom dachten we dat het geweldig zou zijn om niet eindeloze stickers op een auto te plakken, maar om te creëren!”

Specificaties van de Mojipic

De Mojipic kan veel. Er zijn meer dan 1500 Gifs, Smiles & Emoji's. Honkbalteams, NFL, NBA, NHL, Voetbal, vlaggen van landen, nationale symbolen en feestdagen en meer.

Met de spraakbesturingsfunctie kun je beelden weergeven zonder afgeleid te worden door simpelweg een spraakopdracht te gebruiken, wat het besturen van de Mojipic gemakkelijker en veiliger maakt. Maak een foto rechtstreeks in de Mojipic-app en geef de afbeelding weer op het apparaat. De eerste integratie ter wereld in het LED-display. Je kunt alle informatie genereren, zoals Instagram, Facebook, Url, Paypal, WhatsApp enzovoorts.

8
Mojipic.

Wat vinden wij van de Mojipic

De Mojipic is gemakkelijk in gebruik je moet wel even doorhebben hoe het werkt, maar via de Bluetooth is het device makkelijk te koppelen aan je smartphone. En zodra de Mojipic aan je telefoon gekoppeld is kun je direct alle emojis uploaden naar het device.

Ook stagiair Nathan heeft de Mojipic gebruikt: ,,Ik vind dit een leuke gadget omdat je op afstand een bepaalde boodschap kunt overbrengen. Er word gecommuniceerd aan de hand van een afbeelding. Van QR-codes tot aan logo’s van voetbalclub. Je kunt er veel op laten zien. Zelf heb ik bij Dutchcowboys gemerkt dat het veel interesse wekte bij mensen die voorbij liepen. Je zag ze er aandachtig naar kijken dus hieruit kan ik concluderen dat deze leuke gadget opvalt bij veel mensen."

De Mojipic bestellen kan hier, prijskaartje is €129.95.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...