​HEMA introduceert tompouce-vibrator: nog niet eens uitverkocht

​HEMA introduceert tompouce-vibrator: nog niet eens uitverkocht

Vorig artikel Volgend artikel

Waar je een jaar geleden nog voor een ‘rookworst’ naar de HEMA ging, is het dit jaar de tompouce-vibrator die in de spotlight staat bij het warenhuis. Een opvolger van de samenwerking met EasyToys hadden we zeker verwacht: de rookworsten vlogen vorig jaar over de toonbank, en dan bedoelen we de vibratorvariant. Maar, is de tompouce wel gek genoeg? Het op 23 oktober verschenen speeltje is nog niet uitverkocht. Toch iets te veel eenheidsworst?

Tompouce-vibrator

De rookworstvibrator, die had echt de vorm van een rookworst en dat maakte hem extra grappig. De tompouce-vibrator is niet direct herkenbaar als het roze geglazuurde gebakje. Dat is enerzijds jammer, want ja, dat is wel wat hem heel grappig zou maken. Anderzijds is dat maar goed ook. Wat moet je immers een rechthoekige vibrator? We weten allemaal dat seksspeeltjes vandaag de dag toch vooral glooiende, ronde vormen moeten hebben.

Toch verbaast het ons een beetje dat de tompouce-vibrator nog niet over de toonbank is gevlogen. Althans, niet hard genoeg. In de webshop van de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam is het apparaatje zelfs te vinden: nog in de aanbieding ook. Waar hij eerst 35 euro kostte, is dat nu maar 25 euro. En dat is niet duur. Het is namelijk een luchtdrukvibrator en dat is toch wel een beetje de koning van de vibrators, de laatste jaren. Er worden sinds een paar jaar zelfs kerstballen gekocht van luchtdrukvibrators.

Satisfyer

Nu zijn dat die van het merk Satisfyer, dat de luchtdrukvibrator op de kaart heeft gezet, maar inmiddels zijn veel bedrijven, waaronder dus EasyToys, ook met dit concept aan de haal gegaan. Goed om te weten: waar een normale vibrator zoals de rookworst of de bekendere Tarzan vooral inwendig worden gebruikt, zijn luchtdrukvibrators bedoeld voor uitwendig, specifiek stimulatie van de clitoris. En dat werkt goed. Heel goed. Het is juist door luchtdrukvibrators dat EasyToys in 2020 440.000 nieuwe klanten verwelkomde. En misschien omdat er veel gedoe was rondom voetbalshirts.

De tompouce-vibrator van de HEMA heeft in principe veel facetten die het een hit zouden moeten maken: een lage prijs, een leuke naam/referentie en de techniek die de laatste jaren enorm populair is geworden in de wereld van seksspeeltjes. Waarom hij dan toch nog niet is uitverkocht? Waarschijnlijk is hij net niet ludiek genoeg en weten mensen niet precies wat ze ermee kunnen. De mensen die het wel weten, hebben waarschijnlijk al een andere luchtdrukvibrator in huis.

We hebben aan HEMA gevraagd hoe het ervoor staat met de verkopen, maar nog geen reactie gehad. En ja, als hij niet verkoopt, dan kan het bedrijf de seksspeeltjes natuurlijk altijd nog weggeven wanneer mensen jarig zijn: deze verjaardagstompouce is tenminste ook geschikt voor vegetariërs.

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,...