Gadgets12.03.2021

Gerrard Street en het succes van de modulaire koptelefoon


Na abonnement nu ook te koop!

Als we Gen Z mogen geloven, is leasen het nieuwe leven. Auto’s delen, wasmachines huren, zelfs fietsen zijn maandelijks opzegbaar. Je zou denken dat we langzaam maar zeker richting een bezitloze economie gaan. Have it all, but own nothing luidt het credo. Nou, misschien moeten we nog even wachten tot we allemaal ‘om’ zijn. Want wat blijkt, het ‘in bezit zijn van’ vinden sommigen nog altijd fijn. En daarom zijn de modulaire koptelefoons van Gerrard Street nu ook te koop.

Modulaire koptelefoon

Vraag je Gen Z of ze liever een koptelefoon bezitten of leasen, dan is het antwoord hoogstwaarschijnlijk: Ik wil liever de ervaring van een goede koptelefoon hebben. Vraag je millennials, X’ers en boomers wat zíj willen, dan zal het antwoord meer in het midden liggen. Wat alle generaties echter gemeen hebben, is dat ze diensten en producten willen van goede kwaliteit, zonder gedoe en liefst met een duurzaam karakter. Experience is key en overstijgt de discussie over bezitten of leasen.

Gerrard Street loopt met zijn modulaire koptelefoons voor de markt uit. Het merk biedt namelijk de experience van een high-end koptelefoon, is 100% modulair en komt met Free Repairs Forever. En nu je de koptelefoons ook daadwerkelijk kunt ownen, zijn ze toegankelijk voor alle doelgroepen.

Gerrard Street zegt zelf: “De producten waarvan je houdt, slijten vaak het hardst. Het aanbieden van Free Repairs Forever (de garantie dat jouw koptelefoon altijd wordt gerepareerd, bij slijtage of als er iets stukgaat) is een ambitie waar het merk hard aan gewerkt heeft en een dienst die nogal uniek is voor de branche.”

De Prince kopen?

Om te vieren dat iedereen nu ook een Gerrard Street koptelefoon kan kopen, wordt de PRINCE aangeboden voor een superscherpe prijs. Meer weten of er direct eentje aanschaffen? Klik dan hier om verder te gaan. Lezers van Dutchcowboys krijgen in de maand maart een leuke korting bij het vermelden van deze code > dutchcowboys21. Het PRINCE model is dan geen €325 naar €299!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gerrard Street.