Gadgets20.12.2018

​Dit zijn de 5 populairste horloges van 2018


En horloge is onderdeel van jouw outfit. Zowel kwaliteit als design zijn daardoor belangrijker dan ooit. Maar ook de functies van het horloge bepalen de populariteit van een horloge. Door de komst van de smartwatch is het horloge namelijk het verlengstuk van jouw telefoon. Of de traditionele horloges daardoor helemaal zullen verdwijnen? Volgens deze lijst met de 5 populairste horloges van 2018 zeker niet!

Apple watch

De verkoopcijfers van de Apple iPhone mogen dan wellicht wat gedaald zijn; de horloges van Apple doen het juist erg goed. De Apple Watch is hét voorbeeld van een horloge als verlengstuk van jouw telefoon. Eigenlijk bevat de Apple Watch alle functies van de iPhone. Daarnaast is het design van de Apple Watch erg mooi en bovendien aanpasbaar. Zo switch je snel tussen verschillende bandjes. De Apple Watch is daarom bij uitstek hét horloge voor de Apple-lovers onder ons.

Wear OS

Waar Apple gaat, gaat ook Google’s Android. En met succes, want merken als Samsung, Huawei en OnePlus worden steeds populairder. Ook voor de smartwatch geldt dat Google met haar Wear OS met meerdere merken kan samenwerken. Hierdoor zijn er veel meer varianten smartwatches met Wear OS, dan Apple Watches. Van Samsung Gear tot Michael Kors: allemaal in één lijn met jouw Android toestel.

Garmin wearables

Garmin is een hooggewaardeerd merk als het gaat om haar horloges. Met name de groep mensen met een actieve levensstijl kennen de meerwaarde van een Garmin horloge. Garmin wearables zijn er in verschillende soorten. Van een stappenteller tot een uitgebreide smartwatch. Een Garmin horloge heb je dus voor casual gebruik, maar ook om jouw sportieve doelen mee te behalen!

Daniel Wellington horloges

Daniel Wellington horloges worden steeds populairder. Niet vanwege de vele functies, maar juist vanwege de minimalistische en toch krachtige uitstraling. Daniel Wellington horloges staan bekend om hun kwaliteit en de leuke gekleurde bandjes. Tegenwoordig zijn de horloges van Daniel Wellington ook te verkrijgen in neutrale kleuren met leren en stalen bandjes.

Diesel watches

Diesel is al jaren een krachtig merk als het gaat om horloges. Nog steeds is Diesel daardoor vooral bij mannen een erg populair merk. Diesel produceert tegenwoordig zowel traditionele horloges als smartwatches. De herkenbare stoere wijzerplaat van Diesel kun je daardoor helemaal aanpassen naar jouw eigen wensen. Maar ook traditionele Diesel horloges blijven in populariteit stijgen. Bij Diesel zit je dus altijd goed!

Johan van Kalmthout

Content manager bij Red Banana • Social media & advertising • Inhakers en woordgrappen • Voetbal • Reizen • Sneakers • Nog meer standaard bio-dingen • Kent vriendin via Tinder

Verder lezen over Apple Watch

Apple Watch X gelekt: zo komt de nieuwe smartwatch eruit te zien

Het zijn geen foto’s van een prototype, maar wel in CAD gemaakte afbeeldingen van hoe de Apple Watch X er hoogstwaarschijnlijk uit komt te zien. 

Gadgets27.06.2024

Apple Watch X gelekt: zo komt de nieuwe smartwatch eruit te zien

Apple Watch laat je nu je Activity Rings pauzeren

Je wil natuurlijk altijd de activiteitsringen van de Apple Watch vol hebben, maar soms kan het echt niet. Gelukkig kun je ze nu pauzeren.

Gadgets13.06.2024

Apple Watch laat je nu je Activity Rings pauzeren

Apple WWDC 2024: de 10 grootste aankondigingen

Het is wat iedereen zegt, en nu ook wat Apple zegt: kunstmatige intelligentie. Dit zijn de 10 grootste aankondigingen van Apple WWDC 2024.

Mobile11.06.2024

Apple WWDC 2024: de 10 grootste aankondigingen

Apple Watch heeft een probleem: belt zomaar je contacten

Apple Watch blijkt er bij sommige mensen een eigen leven op na te houden. Er zit een glitch in de software waardoor het lijkt alsof jij het slimme horloge aanraakt, maar je dit helemaal niet doet. Kortom, alsof er een ge...

Gadgets13.02.2024

Apple Watch heeft een probleem: belt zomaar je contacten

​Hoe Apple zorgt dat Apple Watch weer overal verkocht kan worden

Apple Watch kan in Europa nog gewoon verkocht worden, maar in de Verenigde Staten sinds kort niet meer. Dat heeft alles te maken met een patent dat een ander bedrijf heeft op het gebruik van een bloedzuurstofmeter in een...

Gadgets16.01.2024

​Hoe Apple zorgt dat Apple Watch weer overal verkocht kan worden

​Apple verkoopt de nieuwste Apple Watch 9 niet meer in de VS

Apple haalt deze week de gloednieuweApple Watch 9 en de Apple Watch Ultra 2 uit de winkels. Het geldt voor zowel de fysieke winkels als de online winkels. De reden is een ruzie rondom patenten die Apple onterecht zou geb...

Gadgets19.12.2023

​Apple verkoopt de nieuwste Apple Watch 9 niet meer in de VS

Vodafone heeft nu ook een eSIM abonnement voor Apple Watch

Vodafone heeft vandaag, als laatste van de drie grote providers, ook een eSIM abonnement gelanceerd, speciaal voor de Apple Watch. Met Vodafone OneNumber kunnen klanten met een Apple Watch vanaf Series 4, uiteraard in de...

Gadgets31.10.2023

Vodafone heeft nu ook een eSIM abonnement voor Apple Watch

Als laatste van de drie Nederlandse mobiele providers
​RIP Apple Watch: Apple verklaart zijn eerste wearable verouderd

Het is klaar met Apple Watch. Niet als categorie gadgets in het algemeen, maar de allereerste Apple Watch wordt officieel niet meer ondersteund. Je Apple Watch is bij dezen een museumstuk geworden. Ooit noemden we het de...

Gadgets05.10.2023

​RIP Apple Watch: Apple verklaart zijn eerste wearable verouderd