Gadgets03.10.2019

Apple heeft plannen voor AirPods met noise cancelling functie


De laatste jaren zijn koptelefoons met een ‘noise cancelling’ functie behoorlijk populair geworden. En nu lijken ook steeds meer oordoppen op de markt te komen die geluid van buiten steeds beter uitfilteren. Amazon kondigde vorige week nog aan dat de nieuwe Echo Buds worden uitgebracht met de noise reduction-technologie van Bose. En ook Bose zelf komt met oordoppen die voorzien zijn van nog betere noise cancelling technologie.

Nieuwe in-ear AirPods

Natuurlijk kon Apple niet achterblijven. Het bedrijf werkt al enige tijd aan nieuwe AirPods, die ook worden voorzien van de populaire noise cancelling functie. Volgens de website 9to5mac komen ze er nu echt aan, er is namelijk een afbeelding van de oordoppen gevonden in de testversie van iOS 13.2. Ze doen nog het meeste denken aan de ‘oude’ oordoppen die bedraad zijn, maar dan zonder de draden. Een andere aanwijzing die is gevonden in de testversie is de nieuwe focus mode. Volgens ingewijden moet dat de activatie zijn voor de noise cancelling functie.

Zoals een Twitteraar al aangaf, doet de afbeelding sterk denken aan de gelekte foto van het prototype van de nieuwe AirPods 3. Kenners denken dat Apple later deze maand een speciaal evenement organiseert en daar meer bekend zal maken over de komst van de nieuwe AirPods.

Berichten beluisteren en beantwoorden via Siri

De nieuwe oordoppen in de bèta van iOS 13.2 waren niet de enige nieuwigheden die testers hebben ontdekt in de gisteren uitgebrachte testversie. Het biedt vooral verbeteringen voor de camera van de nieuwe iPhone 11 en 11 Pro. Daarnaast komt er een mogelijkheid om Siri berichten voor te laten lezen die je kunt beluisteren via je AirPods en deze kun je vervolgens ook gesproken laten beantwoorden. Maar, zoals we weten, is dit nog slechts een test dus kan er nog van alles veranderen in de definitieve update.

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.

Verder lezen over Apple

Apple stelt dat Spotify niet meer innoveert

Eén van die concurrenten is Apple en dat zegt nu ook: “Waar anderen met audioboeken en podcasts aan de slag gaan, zijn wij gericht op muziek met Apple Music.”

Online19.07.2024

Apple stelt dat Spotify niet meer innoveert

Eerste teaser voor Apple’s F1-film bevat glimp van Max Verstappen

Apple werkt met Brad Pitt al een hele tijd aan een film over de Formule 1. Geen Drive to Survive-praktijken, maar over het racen zelf: F1.

Automotive08.07.2024

Eerste teaser voor Apple’s F1-film bevat glimp van Max Verstappen

iPhone 16 krijgt waarschijnlijk grotere, vervangbare batterij

iPhone zou best eens een stuk duurzamer kunnen worden en dat heeft alles te maken met de accu.

Mobile01.07.2024

iPhone 16 krijgt waarschijnlijk grotere, vervangbare batterij

Apple Watch X gelekt: zo komt de nieuwe smartwatch eruit te zien

Het zijn geen foto’s van een prototype, maar wel in CAD gemaakte afbeeldingen van hoe de Apple Watch X er hoogstwaarschijnlijk uit komt te zien. 

Gadgets27.06.2024

Apple Watch X gelekt: zo komt de nieuwe smartwatch eruit te zien

Apple in de problemen: EU dreigt met miljardenboete om App Store

Volgens de EU overtreedt Apple met zijn App Store zodanig de wet, dat het een miljardenboete boven het hoofd hangt.

Nieuws24.06.2024

Apple in de problemen: EU dreigt met miljardenboete om App Store

Augmented reality-bril van Apple komt nog lang niet

Ja, Apple werkt wel degelijk aan een nieuwe bril die het even helemaal anders doet, maar nee, snel komt die niet.

Gadgets24.06.2024

Augmented reality-bril van Apple komt nog lang niet

Een robot moet een vermissingszaak oplossen in Apple’s Sunny

De nieuwe Apple TV-serie heet Sunny en hierin gaat Rashida Jones' personage samen met een robot op pad in Kyoto om een mysterie te ontrafelen.

Entertainment14.06.2024

Een robot moet een vermissingszaak oplossen in Apple’s Sunny

Apple Watch laat je nu je Activity Rings pauzeren

Je wil natuurlijk altijd de activiteitsringen van de Apple Watch vol hebben, maar soms kan het echt niet. Gelukkig kun je ze nu pauzeren.

Gadgets13.06.2024

Apple Watch laat je nu je Activity Rings pauzeren