Gadgets04.04.2014

Tover je bekerhouder om tot een draadloze smartphone oplader


Iedereen heeft ze wel in de auto, de traditionele bekerhouders. Maar als we eerlijk zijn, hoe vaak gebruiken we de bekerhouder daadwerkelijk waarvoor deze bedoeld is? ZENS had dezelfde gedachte en vond een andere oplossing die de traditionele bekerhouder een nieuw leven geeft, als draadloze telefoonlader.

tover-je-bekerhouder-om-tot-een-draadloz.jpg
tover-je-bekerhouder-om-tot-een-draadloz.jpg

De ZENS Qi Wireless Charger werkt eigenlijk heel simpel. De lader is aansluitbaar op de sigaretaansluiting in de auto. Eenmaal aangesloten werkt de lader vanzelf. In de lader passen Qi-compatible smartphones met een 5-inch scherm of kleiner. Mocht je overwegen om dit product aan te schaffen, dan is het verstandig om eerst even na te gaan of je smartphone draadloos opladen ondersteund.

In toekomst zullen veel automerken een telefoon slot in de standaarduitrusting opnemen, maar tot die tijd kunnen we met deze tussenoplossing vooruit. De lader is reeds verkrijgbaar via de ZENS website en wordt medio april verwacht in Nederland. 

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.