Gadgets10.02.2013

CallingCube: 3D geprinte visitekaartjes voor je nieuwe contacten


callingcube-3d-geprinte-visitekaartjes-v.jpg
callingcube-3d-geprinte-visitekaartjes-v.jpg

Visitekaartjes zijn altijd handig om nieuwe contacten aan te leggen. De nieuwe gadget van 2013 is misschien wel de meest creatieve opvolger van visitekaartjes. Met CallingCube ben je in het bezit van een visitekaartje in de vorm van een 3D kubus waar alles op te vinden staat. Voor 300 dollar heb je 80 kubussen die je kunt uitdelen aan je nieuwe contacten. 

Visitekaartjes raken mensen nogal snel kwijt en in de meeste gevallen gooien ze het kaartje ook nog eens weg. Bij deze kubus is dit niet het geval. Je kunt er mee spelen, je kunt ‘m goed vasthouden en je kunt er ook nog eens heel veel informatie op kwijt. Je kunt de kubus zelfs goed gebruiken als je een drankspelletje aan het doen bent met je vrienden.

Maar waar bewaar je de kubus? Het is misschien wel een kleine kubus, maar je kunt hem onmogelijk bewaren in je portemonnee. Toch is het een leuke manier om nieuwe contacten te maken. Degene aan wie je de kubus geeft, zal vast en zeker verbaasd opkijken en de kubus sneller bewaren dan dat hij of zij een visitekaartje bewaart.  

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.