Gadgets08.05.2008

Prototype Segway met omniwielen + video met demo


prototype-segway-met-omniwielen-video-me.jpg
prototype-segway-met-omniwielen-video-me.jpg

Nu ook de Nederlandse overheid positief staat tegen het gebruik van de Segway in het openbaar verkeer, lijkt het futuristisch vervoersmiddel populairder dan ooit.

Bijgaand prototype uit de Segway-familie kan zonder te sturen eenvoudig links en rechts sturen en lijkt dan ook meer op een rijdend platform.

Voor wie? De makers zien mogelijkheden voor gebruik in de distributiesector en gebruik door gehandicapten. Prijs? Zo’n 50.000 dollar.

Een van de meest bekende gebruikers van de Segway is Dutch Cowboy Vincent Everts.

Hieronder de video.

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.