Gadgets10.01.2008

USB 3.0: 10x sneller


-261.jpg
-261.jpg

Uitgelekt ergens op de CES 2008 is de upgrade van de befaamde USB(connector). USB 3.0 wordt zo een 10 maal sneller dan de huidige (USB 2.0) overdrachtssnelheid.

Je muis, je MP3-speler , je MP4-speler, je printer, je keyboard en meer PC-accessoires kennen allemaal een USB-aansluiting. De snelheid van het overbrengen van data met de nieuwe USB 3.0 kent een maximum van zo’n 4.7Gb/s. De huidige versies kennen een limiet van 480Mb/s.

USB 3.0 zal compatible worden met USB 1.1 en 2.0 en zal eind juni 2008 worden uitgerold. USB staat voor Universal Serial Bus (USB).

Via Reghardware.co.uk

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.