Entertainment22.05.2024

Zo ziet Liam Hemsworth eruit als Geralt in The Witcher


Het vierde seizoen van Netflix-serie The Witcher komt pas in 2025, maar we hebben er nu al beeld van. En wat voor beeld. Henry Cavill is out als Geralt, maar er is een opvolger gevonden in Liam Hemsworth, broer van Chris Hemsworth en ex van Miley Cyrus. Liam is al jaren acteur en zat in onder andere The Hunger Games.

Geralt of Rivia

Nu kruipt hij in de rol van Geralt of Rivia, hoofdrolspeler van The Witcher, een op beroemde Poolse boeken en games gebaseerde Netflix-serie die het tot nu toe goed doet. Het is wel even wennen om de bekende outfit en het bekende haar te zien en dan ineens de snoet van een Hemsworth, maar we zien niet in waarom we hier niet aan zouden kunnen wennen. Hij zal de rol nog twee seizoenen vertolken, want Henry Cavill komt niet meer terug omdat hij meende dat de makers teveel wilden afwijken van de boeken en stond daar niet achter. Het vijfde seizoen wordt het laatste. Hoe dan ook een goed moment voor Liam om zijn moment te pakken en nog meer als volwassen acteur te worden gezien.

Laura Jenny
Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven, Belle is haar beste vriendin en haar laptop is nooit ver weg.

Verder lezen over Netflix strea