We mogen weer! Stembus voor de Top 2000 geopend

We mogen weer! Stembus voor de Top 2000 geopend

Vorig artikel Volgend artikel

Ja hoor, het is weer zover! De laatste maand van het jaar is aangebroken! Dus mogen we weer stemmen op onze favoriete liedjes.

De stembus voor de NPO Radio 2 Top 2000 is geopend: tot maandag 7 december 17.00 uur kunnen we weer stemmen voor de ‘lijst der lijsten’. De luisteraars kunnen minimaal 5 en maximaal 35 nummers geheel naar eigen keuze aandragen. Stemmen kan via nporadio2.nl.

Uitzendingen beginnen eerder

De Top 2000 begint dit jaar eerder dan voorgaande jaren: de uitzending start direct op eerste kerstdag (vrijdag 25 december), om 00.00 uur. Traditiegetrouw zal de nummer 1 op oudejaarsdag vlak voor de jaarwisseling te horen zijn.

Coronaproof Top 2000

De stemmers maken dit jaar kans op het Top 2000 Thuispakket waarmee ze hun huiskamer kunnen omtoveren in een echt café.

De ochtendshow Jan-Willem Start Op komt tijdens de Stemweek elke werkdag vanuit het Top 2000 Café en presenteert speciale livesessies met artiesten die een eigen nummer spelen én een cover uit de Top 2000.

Het Top 2000 dj-team telt deze editie drie nieuwkomers: Carolien Borgers, Jeroen van Inkel en Giel Beelen presenteren de lijst voor de eerste keer. Andere dj's zijn: Jan-Willem Roodbeen & Jeroen Kijk in de Vegte, Frank van ’t Hof, Bart Arens, Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt, Ruud de Wild, Wouter van der Goes, Emmely de Wilt en Paul Rabbering.

Start Top 2000
Start Top 2000.
Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...