Toilet Festival: luisteren naar schijtlijst en vunzige deuntjes!

Toilet Festival: luisteren naar schijtlijst en vunzige deuntjes!

En toilet-tikkies voor het goede doel

Vorig artikel Volgend artikel

Jawel hoor... Het is vandaag Wereld Toilet Dag! Om die reden vindt het allereerste Toilet Festival plaats. Vanuit het kleinste kamertje gaat organisator The Good Roll vanaf vier uur ‘s middags tot negen uur ‘s avonds livestreamen. Dat doen ze samen met gasten en bekende artiesten zoals Rob Dekay en The Partysquad.

Het grote doel is het bouwen van toiletten in Ghana.

toiletfestival
Toilet Festival.

Toilet Festival gaat live vanaf kleinste kamertje

Ze gaan vandaag livestreamen vanuit Club Atelier met een toepasselijke programmering; een schijtset van The Partysquad, poep Poezie, toilet etiquette, Vunzige Deuntjes en Niels Geusebroek die live zingt.

,,Het Toilet Festival is naast een positief (en grappig) geluid ook natuurlijk extra relevant in deze tijd. We hebben de festivals gemist afgelopen zomer, dus dit is weer iets om naar uit te kijken!", zegt een woordvoerder van The Good Roll.

Toilet-tikkies voor het goede doel

De reden waarvoor mensen echt kunnen intunen is het goede doel dat er aan het festival is gekoppeld. Het doel: zoveel mogelijk schoon en veilig sanitair bouwen in Afrika. 'Dat is nodig', aldus de organisatie. ,,Alle donaties die worden gegeven door bijvoorbeeld een tikkie gaan naar de bouw van nieuwe toiletblokken, schoon drinkwater en maandverband in Ghana." Je kunt doneren, hoe toepasselijk, met toilet-tikkies!

Via deze link is de livestream vanaf 16.00 uur te volgen.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...