Entertainment08.04.2019

The Hills komt terug! Eind juni weer te zien op MTV


The Hills: New Beginnings vanaf 30 juni op tv

De populaire ‘real life’ serie The Hills komt terug op MTV. Vanaf 30 juni kunnen we in Nederland en België weer kijken nieuwe afleveringen van de serie, die New Beginnings heet. The Hills was tussen 2006 en 2010 te zien en werd wereldwijd goed bekeken. Later kwamen steeds meer details naar buiten over situaties die in scène bleken gezet.

Bijna gehele originele cast keert terug

In New Beginnings zien we veel oude bekenden terug. Helaas moeten we Lauren Conrad en Kristin Cavallari missen. Maar de bekende gezichten van onder andere Audrina Patridge, Stephanie Pratt, Heidi Montag en Whitney Port gaan we wel weer zien. Verrassende toevoeging aan de cast is Mischa Barton, die eerder te zien was in The OC. Een ander nieuw gezicht is dat van Brandon Thomas Lee.

De opzet van The Hills blijft bij New Beginnings herkenbaar. We volgen het leven van de oude bekenden en nieuwe gezichten in de Hollywood Hills. En daarbij kunnen we vast rekenen op een hoop drama van de ‘rich kids’, die inmiddels ook tien jaar ouder (en wijzer?) zijn. Maar helaas gaan we geen perikelen zien tussen Lauren en Heidi in de nieuwe afleveringen.

Beroemdheid van de castleden

Deelname aan The Hills heeft de meeste castleden geen windeieren gelegd. Zij hebben veel geld verdiend aan de serie en zijn behoorlijk beroemd geworden. Heidi Montag en Spencer Pratt waren jarenlang een veelbesproken koppel uit de serie. Het kostte Heidi haar vriendschap met Lauren (Conrad) en Spencer leek bij andere castleden sowieso niet geliefd. De twee zijn inmiddels al bijna tien jaar getrouwd en hebben een zoon. Heidi werd daarnaast bekend om de vele plastische chirurgie die ze liet uitvoeren. In 2009 meldde ze vol trots dat ze er maar liefst tien op één dag had laten doen. Later gaf Heidi toe dat de vele operaties een serieus gevaar voor haar gezondheid waren geweest. Bovendien kwam het haar op behoorlijk wat kritiek te staan.

Familiedrama

Stephanie Pratt, het zusje van Spencer, keert ook terug in het nieuwe seizoen. Toch heeft deelname aan The Hills de banden binnen familie Pratt weinig goeds gedaan. Stephanie vertelt dat er geen contact meer was tussen Spencer en hun ouders. Zij heeft zelf ook jarenlang niet met hem gesproken. Gaat New Beginnings daar verandering in brengen? Het is ons niet bekend wat er precies is gebeurd binnen de familie, maar misschien gaan we dat binnenkort wel zien.

Vanaf 30 juni keert The Hills terug op MTV in Nederland in België. In de Verenigde Staten is de kick-off 4 dagen eerder.

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.

Verder lezen over Serie

Het is klaar met The Boys op Amazon Prime Video

The Boys op Amazon is een prachtserie, met zijn superhelden, zijn duisternis en zijn toch zeer graphic content. Maar aan alles komt een einde: seizoen 5 wordt het laatste van The Boys.

Entertainment12.06.2024

Het is klaar met The Boys op Amazon Prime Video

Oh nee: The Last of Us seizoen 2 wordt korter

“We denken dit verhaal niet binnen de twee seizoenen te kunnen vertellen”. Dat kunnen we ons als gamers wel voorstellen over The Last of Us.

Entertainment06.06.2024

Oh nee: The Last of Us seizoen 2 wordt korter

Amazon maakt tv-serie van de game Yakuza

Amazon werkt nu aan een serie van Yakuza: Like a Dragon. Het is een populaire, uit de pas lopende game gemaakt over de Japanse maffia, die vooral wordt geroemd om hoe verhalend het is. 

Gaming04.06.2024

Amazon maakt tv-serie van de game Yakuza

Zo ziet de nieuwe Tomb Raider-serie van Netflix eruit

Netflix komt met een animeserie van Tomb Raider. De stem van Lara Croft wordt niet door Jolie of Vikander ingesproken, die wel eens het gezicht zijn geweest van mevrouw Croft.

Gaming03.06.2024

Zo ziet de nieuwe Tomb Raider-serie van Netflix eruit

Lara gaat anime
Kijktip: Concordia, een stad die AI gebruikt om crimineel gedrag te voorspellen

Concordia draait om AI, met als doel een eerlijke en humane samenleving te creëren door middel van een ongehoorde hoeveelheid camera’s. Klinkt bekend?

Entertainment01.06.2024

Kijktip: Concordia, een stad die AI gebruikt om crimineel gedrag te voorspellen

Deze films, series en documentaires verschijnen in juni op Netflix

Met een nieuwe maand voor de deur staat er ook weer een nieuwe Netflix-update klaar. Met uiteraard ook deze maand weer volop nieuwe series, films en documentaires om te gaan bingen.

Entertainment31.05.2024

Deze films, series en documentaires verschijnen in juni op Netflix

Netflix komt met Million Dollar Secret: opvolger van Squid Game: The Challenge

Het idee dat 11 mensen op zoek moeten naar de twaalfde persoon om zo op jacht te gaan naar 1 miljoen dollar: dat is de nieuwe Netflix-show Million Dollar Secret.

Entertainment30.05.2024

Netflix komt met Million Dollar Secret: opvolger van Squid Game: The Challenge

De 3 Body Problem gaat verder: Netflix krijgt een vervolg

De 3 Body Problem op Netflix is nog niet klaar. De serie krijgt een vervolg, al is nog onduidelijk wat dat precies betekent.

Entertainment20.05.2024

De 3 Body Problem gaat verder: Netflix krijgt een vervolg