Mission Impossible 7 al 45 dagen na première in bios te zien op Paramount+

Mission Impossible 7 al 45 dagen na première in bios te zien op Paramount+

Vorig artikel Volgend artikel

Paramount verkort de tijd tussen de première van nieuwe films in de bios en de première op hun eigen nieuwe streamingdienst. Ze doen dat voor grote films die door Paramount Pictures zijn gemaakt. Het geldt voor onder andere Mission: Impossible 7, A Quiet Place Part II en Paw Patrol: The Movie. 45 dagen na hun debuut in de bios op Paramount+ zullen verschijnen.

Streamingdienst die het net even anders gaat doen

Het is niet gek dat Paramount+ dit gaat doen. De coronapandemie is voor veel ondernemers een groot probleem, maar het biedt ook kansen voor bijvoorbeeld het verdienmodel van online streamingdienst. Eerder, grotere films kunnen laten zien op de dienst trekt waarschijnlijk nieuwe abonnees.

Paramount zegt ook dat toekomstige films van de productiemaatschappij exclusief op Paramount+ zullen worden gestreamd nadat ze in de bioscoop te zien zijn geweest. Het gaat om de films Snake Eyes, Clifford, Top Gun: Maverick en de nieuwe film van Dungeons & Dragons.

Ook andere films op Paramount+

Bovendien heeft Paramount een licentie voor films van MGM, zoals de aankomende James Bond-film No Time To Die en Creed 3 die in de toekomst op Paramount+. zullen worden gestreamd.

Vanaf 4 maart is het de beurt aan Paramount+. De nieuwe streamingdienst zal eerst beschikbaar zijn in de Verenigde Staten en Latijns Amerika.

Mission: Impossible 7

Alweer voor de zevende keer kruipt Tom Cruise in de rol van superspion Ethan Hunt. En zal ook deze keer worden bijgestaan door Simon Pegg als Benji en Ving Rhames als Luther. Andere rollen zijn er weggelegd voor ondermeer Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Henry Czerny en Pom Klementieff. De film is nog in productie.

Op YouTube zijn er wat backstage beelden te vinden. Maar meer is er nog niet bekend. De film wordt verwacht in november 2021.

[foto: Denise Jans on Unsplash]

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...