Entertainment22.10.2015

In flow motion door Barcelona


Heb je de bizarre
time-lapse van Dubai vorige week gezien? Fotograaf Rob Whitworth maakte deze unieke time-lapse video waarbij je alle hotspots van Dubai op spectaculaire wijze voorbij ziet komen. Technisch gezien is het misschien dan geen echte time-lapse, maar de beelden zijn echt bijzonder.

Barcelona

Voor wie geen genoeg kan krijgen van dit soort beelden, is er goed nieuws. Whitworth heeft namelijk nog meer unieke video’s gemaakt, zoals deze van
Barcelona, waar hij ook meerdere prijzen voor heeft gewonnen.

In flow motion word je meegenomen door de sfeervolle straten van Barcelona, en zie je hotspots als de Sagrada Família, het historisch museum en de beroemde magische fonteinen voor de berg Montjuïc voorbij komen.

Wie denkt dat het een
piece of cake is om zo’n video te maken, heeft het mis. Er zitten 363 uren werk in, waarvan 31 uur locatie-scouten en 78 uur shooten. Thumbs up voor Rob Whitworth, again.

Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en editor in chief van Travelvalley. Ze schreef ook de boeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. E-mail: marloes@travelvalley.nl