Entertainment27.06.2024

In drie stappen een Winner Man op festivals


Het is zomer en dat betekent dat het festivalseizoen in volle gang is. Na week in, week uit op je werk te hebben gezeten -en dat heeft natuurlijk ook zijn charme-, is het nu eindelijk tijd om het beest los te laten. In het weekend die feestganger, doordeweeks netjes achter het bureau. Niks mis mee. Deze zomer worden festivals nog leuker, want je wordt toch echt uit de tent gelokt om even helemaal los te gaan, Winner Man.

De winter is altijd een sluimerperiode, maar hoe dichterbij we bij die zomermaanden komen, hoe beter. Je merkt het al als de eerste lentezon te zien is, het begint weer te borrelen. Die spanning en sensatie van het festivalseizoen. Of je nou een relaxte Lowlands-ganger bent, de salsakoning uithangt tijdens Summerbreeze, gangmaakt op Mystery Land of liever helemaal opgaat in de muziek bij Down the Rabbit Hole: voor veel mensen is er wel een festival dat een bijzonder plekje in het hart heeft.

Festivals

Het is immers op de festivals dat we alles van de werkweek even lekker los kunnen laten, onze vrienden ook heerlijk in hun element zien zijn en je onderdompelen in een heel andere wereld. Niks mis met je dagelijks leven: daar haal je voldoening uit, maar festivals zijn dat gouden randje op de zomer waar je nog jaren aan terugdenkt. Het leven is soms wat voorspelbaar en festivals zijn precies dat onverwachte avontuur dat je elke zomer weer aangaat. Nieuwe mensen, nieuwe muziek ontdekken, nieuwe ervaringen: dat is de zomer.

Nieuwe ervaringen zijn bijvoorbeeld ook de Winner Cam die op Pinkpop stond. De Winner cam daagde de bezoekers uit om een challenge te doen: de robot dansen, luchtgitaar spelen: doe je best en net als bij een NBA-wedstrijd zoekt de camera mensen die dit uitmuntend en vol overgave doen. Jij staat daar, op dat festival, volledig in je element te zijn met Ed Sheeran, Hozier of Calvin Harris. Dan is winnen op die Winner Cam een eitje, toch? Het heeft in ieder geval veel bezoekers van dat festival een goed gevoel bezorgd.

Winner Man

Geen wonder, want hun festivalbeleving kreeg per direct een goede upgrade: 120 Pinkpop-munten of weekendtickets voor Pinkpop 2025. Dat danste natuurlijk wel heel lekker weg. Grepen bezoekers net mis, dan hadden zij alsnog de tijd van hun leven op de Eurojackpot stage: The Winner Club, waar je een silent disco-feestje vierde van 10 minuten en de beste danser leuke prijzen won. Een goed feestje dus.

Wil je graag naar Bospop? Dat kan ook. Het festival biedt dit jaar een line-up met onder andere James Blunt, John Fogerty, DI-RECT, Son Mieux en.. Helmut Lotti. Ook zon Winner-Man, zijn naam alleen al is geluk voor het leven. Bospop is echter meer dan de line-up aan artiesten: het is een meerdaags kampeerfeest waarin je van het campingleven kunt genieten met je beste vrienden, en leuke mensen tegen het lijf loopt.

Wil jij een Winner Man zijn op één van deze festivals, dan is dit wat je kunt doen om dat voor elkaar te krijgen:

1. Ga zonder verwachtingen

Eén van de grootste downers van een magische festivalzomer is het hebben van verwachtingen. Natuurlijk ben je wel eerder naar een festival geweest en denk je daarom dat de sfeer, het publiek, de artiesten of misschien zelfs de drankjes ongeveer hetzelfde of beter zijn op het festival dit jaar, maar ga er open in. Geen verwachtingen hebben zorgt dat je een veel verrassendere tijd hebt. Geen aftermovies kijken, gewoon zien waar het schip strandt.

2. Hype je vrienden

De kans dat je alleen naar een festival gaat is klein, maar met het drukke leven van tegenwoordig is de kans wel aanwezig dat je er nagenoeg niet aan toekomt om echt naar een festival toe te leven. Iedereen doet zijn eigen ding en je ziet elkaar wel op het festival en dan is het ook echt goed, maar eigenlijk is een beetje hype ook wel leuk: zorg dat jij die gangmaker onder je vrienden bent en roep wat over je outfit, wat je gaat drinken of doe enthousiast over de line-up. Zo zorg je dat het wat meer gaat leven, bij jou en bij je vrienden.

3. Zie de Winner Cam op Bospop

En ook de Winner Cam zal weer te zien zijn tijdens Bospop dat van 12 t/m 14 juli plaatsvindt. Gouden tip: hou ook de socials van Eurojackpot in de gaten om kans te maken op tickets voor Bospop. Of klik hier om naar de pagina van de winactie te gaan.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.

Verder lezen over Music

Platenmaatschappijen gaan achter AI-muzieksoftware aan

Drake wordt enorm vaak nagedaan door AI. Het is echter nog steeds zoeken hoe dat toch zit met door AI-gegenereerde muziek: wordt er copyright door geschaad of niet?

Online25.06.2024

Platenmaatschappijen gaan achter AI-muzieksoftware aan

Vaderdag giftguide 2024: toffe gadgets en cadeau’s om te geven

Op zondag 16 juni is het dit jaar weer vaderdag. De feestdag ter ere van alle papa’s en vaders in Nederland. Een dag waarbij het vaderschap en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd.

Gadgets07.06.2024

Vaderdag giftguide 2024: toffe gadgets en cadeau’s om te geven

Een nieuwe editie van het Sprints & Sneakers Festival

Het Sprints & Sneakers Festival is terug voor zijn derde opeenvolgende jaar van succes, op 30 augustus 2024 in Thuishaven, Amsterdam. Na twee achtereenvolgende edities, breidt het thema van dit jaar ‘A New Definition of Growth' de grenzen van groei en impact verder uit.

Events30.05.2024

Een nieuwe editie van het Sprints & Sneakers Festival

A New Definition of Growth
Mogelijk hack bij Ticketmaster: honderden miljoenen gegevens buitgemaakt

Ticketmaster heeft als grootste ticketbedrijf enorm veel invloed, maar ook enorm veel klantgegevens. En die schijnen nu op straat te liggen.

Cybercrime30.05.2024

Mogelijk hack bij Ticketmaster: honderden miljoenen gegevens buitgemaakt

Spotify zegt dat mensen Car Thing moeten weggooien

Het stopte na 5 maanden met de productie ervan, maar nu zegt Spotify zelfs dat je het apparaat beter in de prullenbak kunt gooien: Car Thing.

Gadgets23.05.2024

Spotify zegt dat mensen Car Thing moeten weggooien

Spotify ziet er anders uit: dit is wat er is veranderd

Spotify ziet er binnenkort een tikkeltje anders uit. Betekent dat er verder ook veel is veranderd? Nee. De streamingdienst heeft eigenlijk maar één detail aangepast.

Mobile23.05.2024

Spotify ziet er anders uit: dit is wat er is veranderd

Dit zijn de beste muziekalbums ooit gemaakt, volgens Apple

The Miseducation of Lauryn Hill? My Beautiful Dark Twisted Fantasy van Kanye? Thriller van MJ? Dit zijn de beste albums ooit, volgens Apple.

Entertainment22.05.2024

Dit zijn de beste muziekalbums ooit gemaakt, volgens Apple

Er komt eindelijk een app van Winamp

Mediaspeler Winamp krijgt een app. De retro-tool voor PC's maakt binnenkort de overstap naar smartphones. Ook de PC-tool wordt verbeterd.

Mobile20.05.2024

Er komt eindelijk een app van Winamp