Entertainment24.03.2019

Ik Vertrek in Brazilië en luizen bij De Luizenmoeder


De leukste tweets over Ik Vertrek en een vooruitblik op De Luizenmoeder

Kijkcijferhits Ik Vertrek en De Luizenmoeder

Er zijn tv-programma’s die iedere uitzending bijna gegarandeerd veel kijkers weten te trekken. Op Wie is de Mol stemden de laatste weken miljoenen mensen af. Dat stokje is op zaterdagavond overgenomen door Ik Vertrek. Dit programma is na jaren nog steeds enorm populair.

Een glamping in Brazilië

Gisteren stemden maar liefst 1,6 miljoen kijkers af op NPO 1. We zagen hoe Colinda en Remco een stuk grond hadden gekocht in Brazilië en daar de eerste glamping van het land wilden beginnen. Dat is volgens hen een gat in de markt. Ze hebben een aannemer gevonden (Fernando) die het project voor hen wil uitvoeren. Hij is nog wel onervaren, maar de twee uit Dordrecht hebben er alle vertrouwen in dat hij dat compenseert met zijn enthousiasme en gedrevenheid.

Bekijk hieronder de leukste tweets over de aflevering van 23 maart. Heb je nog niet gekeken? Dan hierbij een spoiler alert!

Luizen bij De Luizenmoeder

Ook De Luizenmoeder scoort iedere week hoge kijkcijfers. Vorige week keken er bijna 3 miljoen mensen naar het programma. De tweede aflevering van dit seizoen trok zelfs meer dan 4 miljoen kijkers. De aantallen nemen de laatste weken wel iets af, maar we kunnen wel zeggen dat het nog steeds heel goed scoort. In de aflevering van vanavond doet het programma zijn naam eer aan. Er breekt namelijk een luizenplaag uit op school, dus alle luizenmoeders moeten flink aan de bak.

Vanavond zie je De Luizenmoeder om 20.25u op NPO 3.

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.