Entertainment23.02.2019

Finale The Voice of Holland trekt 2,2 miljoen kijkers


Dennis van Aarssen heeft 9e editie gewonnen

Gisteravond was de finale te zien van de negende editie van The Voice of Holland. De populariteit van het programma lijkt langzaamaan af te nemen en trekt bij iedere editie iets minder kijkers. Vrijdagavond keken nog steeds 2,2 miljoen mensen naar de finale, maar dat is wel de minst bekeken laatste aflevering.

Dennis van Aarssen wint The Voice

The Voice is dit jaar gewonnen door Dennis van Aarssen. Bij zijn winst hoort een platencontract en een geldbedrag van 50.000 euro. Ook mag hij in Zuid-Afrika een videoclip opnemen. Tijdens de finale nam winnaar Dennis het op tegen de andere kandidaten Menno Aben, de band Navarone en Patricia van Haastrecht.

Cover van Modern World

Dennis zong een cover van de hit Modern World van Anouk en ging in duet met de populaire Britse zanger James Morrison. De zanger uit het team van Waylon is een echte jazzliefhebber. Als kind luisterde hij graag naar de jazz cd van Robbie Williams en tijdens The Voice koos hij er vaak voor om jazz klassiekers te zingen. De kijkers zagen een vertolking van That’s Life van Frank Sinatra voorbijkomen en gisteren wist hij de hit van Anouk in een ‘jazz jasje’ te steken. Dennis hoopt dat jazz weer door een groter publiek wordt gewaardeerd.

Bekijk hieronder de vertolking van Dennis’ versie van Modern World.