Dit is de trailer van Lupin het tweede deel van seizoen 1

Dit is de trailer van Lupin het tweede deel van seizoen 1

Vorig artikel Volgend artikel

Het is ondanks het enorme aanbod van Netflix niet dat de kwaliteit evenredig is. Het is ook iets wat al langer sluimert en misschien wel omdat we de afgelopen jaren te veel verwend zijn. Het aantal spraakmakende series welke viral gaan kun je tegenwoordig op één hand tellen. Tot die series behoort zeker Lupin, het verhaal van Arsène Diop (gespeeld door Omar Sy).

De serie was in no time een hit op Netflix. Alleen na 5 afleveringen was het over en sluiten. Tenminste de serie eindigde met een geweldige cliffhanger. Een typisch Netflix fenomeen waarbij je verdwaast naar je scherm zit te kijken ook al zie je dat al van een kilometer ver aankomen. Dit verhaal is nog lang niet afgelopen. Zo ook met Lupin.

Lupin en het tweede deel van seizoen 1

Het goede nieuws is dat het tweede deel van Lupin eraan zit te komen. Opmerkelijk is dat de producenten niet over seizoen 2 praten maar over seizoen 1B. De serie lijkt hiermee in twee delen te zijn geknipt. De verwachting is dat de tweede seizoenshelft rond de zomer is te zien. En dan is de grote vraag op welke manier Arsène Diop zijn zoon uit de handen van zijn ontvoerders weet te krijgen.

En dan is er nog die andere verhaallijn waarin hij graag wil afrekenen met de man die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader Babacar Diop die werkte als chauffeur voor de rijke familie Pellegrini. Ook is het afwachten wat ‘de slimme’ rechercheur Youssef Guedira gaat doen die inmiddels Diop door begint te krijgen.

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....