Entertainment15.12.2012

The ultimate Christmas gift: cadeaubon voor indoor skydiven! [Adv]


Nu de laatste maand van het jaar weer begonnen is, begint de zoektocht naar the ultimate Christmas gift. Want om ieder jaar weer origineel voor de dag te komen, is niet zo heel eenvoudig. Daarom helpen wij je een handje ☺

Zoek je een kerstcadeau dat origineel, spannend, onvergetelijk én uniek is? Wat dacht je van een cadeaubon indoor skydiven met vrienden of familie in Indoor Skydive Roosendaal?

the-ultimate-christmas-gift-cadeaubon-vo.jpg
the-ultimate-christmas-gift-cadeaubon-vo.jpg

In Roosendaal staat het enige Indoor Skydive Centrum van de Benelux, waar je kunt indoor skydiven. In een windtunnel zweef jij alsof je een echte vrije val maakt. Puur op de kracht van de wind. Een onvergetelijke ervaring!

Of je nu vrienden of familie wilt verrassen, met een cadeaubon voor indoor skydiven zit je altijd goed. Iedereen kan namelijk indoor skydiven, of je nu 8 of 80 bent.

Cadeaubonnen!

5 indoor skydive sessies p.p. incl. DVD van €135 voor €100
3 indoor skydive sessies p.p. incl. DVD van €90 voor €75
2 indoor skydive sessies p.p. van €60 voor €50

De cadeaubonnen voor 5 en 3 sessies zijn te besteden tijdens piek- en daluren.
De cadeaubon voor 2 sessies is alleen te besteden in daluren.

In de maand december zijn de cadeaubonnen voor indoor skydivesessies ook nog eens extra voordelig!

En…. In de maand december maak je óók nog kans op gratis indoor skydivesessies voor 6 personen als je meedoet aan de actie van Indoor Skydive Roosendaal op Facebook. Er worden vijf groepen van 6 personen blij gemaakt met indoor skydivesessies. Meedoen dus!