E-mail21.08.2013

NRC geeft 5 Apps weg in ruil voor je emailadres


NRC heeft een aardige App Store actie. Gedurende een periode van 10 dagen geeft NRC 5 (normaal betaalde) apps uit de App Store gratis weg. Het gaat om een selectie van populaire en bekroonde apps

De thema’s productiviteit, fotografie, koken, sport en ontspanning zijn gekozen om de verschillende aspecten van de App Store te benadrukken. NRC geeft aan dat de 5 apps (met een totale waarde van €15,75) een aardige toevoeging zijn voor de gemiddelde iOS gebruiker.

De apps zijn te verkrijgen via www.nrc.nl/appstore. Als tegenprestatie vraagt NRC je te abonneren op een van hun nieuwsbrieven. De codes voor de gratis App(s) worden verstuurd naar je emailadres.

Het Fotokookboek – Snel & simpel 
Met deze app is het alsof je thuis privéles krijgt van een ervaren kok. Stap-voor-stapfoto’s en simpele instructies loodsen je door elk recept, van het verzamelen van de ingrediënten tot de garnering van je gerecht. Schitterende foto’s in hoge resolutie tonen elke stap.

Camera+ 
Een camera app die meer functies biedt dan de standaard camera app van iPhones en iPads.
TIME: “Als de standaard iPhone-camera goed is voor point-and-shoot, dan is Camera+ een digitale spiegelreflexcamera.”

Ridiculous Fishing 
Een uniek en uitdagend spel van Nederlandse makers over het vissen met geweren, kettingzagen en broodroosters.
Winnaar van de prestigieuze Apple Design Award 2013 en aangeraden in The New York Times.

Clear 
Een handige takenlijst app met een simpel en intuïtief design. Volgens iPhoneclub dé App van het jaar 2012. “De interface van Clear is elegant en slim…” – The New York Times “Clear is snel, simpel, intuïtief en perfect voor drukke mensen” – Gizmodo

Runtastic PRO 
Runtastic Pro is uw persoonlijke tracking app en alles-in-een trainingsapp voor hardlopen, fietsen en andere outdoor- en indooractiviteiten. Leg uw sportieve activiteiten vast, verbeter uw prestatie en ontvang live aanmoedigingen tijdens uw training die u extra motiveren.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.