Entertainment06.04.2013

Première Daglicht via Snipper voor iedereen te volgen


Aanstaande maandag gaat in Amsterdam de nieuwe Nederlandse film Daglicht in première. Verschillende vaderlandse sterren als Angela Schijf, Fedja van Huêt, Monique van der Ven, Thijs Römer en Derek de Lint zullen hun opwachting maken op de rode loper van de Tuschinksi bioscoop. Voor het eerst is zo’n première nu voor iedereen live te volgen via de social video applicatie Snipper. Meerdere Snipper reporters zullen de acteurs interviewen en beelden maken van de prachtige galajurken en strakke pakken. Veel mensen zouden het prachtig vinden om een keer aanwezig te zijn bij een echte première, maar de rode loper is alleen gereserveerd voor sterren. 

premiere-daglicht-via-snipper-voor-ieder.jpg
premiere-daglicht-via-snipper-voor-ieder.jpg

Snipper?
Snipper is een social video applicatie die iedereen kan downloaden op zijn of haar Smartphone (iPhone, Android en Blackberry). Met de app kun je de leukste, door jou zelf gefilmde, momenten delen met je vrienden, familie of de hele wereld. Vergelijk het met Twitter waarbij je in 140 karakters je leven met anderen deelt, doe je dat met Snipper in korte filmpjes van maximaal één minuut.

Snipperwall
Snipper is in de basis een mobiele app, waarmee je je video’s deelt van mobiel naar mobiel. Daarnaast is er ook de Snipperwall. Op dit platform wordt alle content met een bepaalde #hashtag verzameld, waardoor fans en volgers hier alle sociale content van Snipper, Twitter, Instagram en andere social media kunnen bekijken en kunnen deelnemen aan het gesprek. Deze Snipperwall is in het geval van de première van Daglicht ook te koppelen aan de website van de film. Artiesten als o.a. Marco Borsato, TV programma’s als The Voice, voetbalclub FC Utrecht en musical producent Stage Entertainment zijn de afgelopen periode enthousiast met Snipper aan de slag gegaan. 

Vragen

Mensen die graag een vraag willen stellen aan één van de castleden op de rode loper, kunnen deze vraag delen via Twitter en gebruikmaken van de #Daglicht. De Snipper reporters zullen een selectie van de vragen voorleggen aan de sterren.

Op maandagavond 08-04 zijn de sterren vanaf 18.15 uur bij de voorontvangst en vanaf 19:45 uur op de rode loper van Tuschinkski te volgen via www.daglichtdefilm.nl/snipper. Tegelijkertijd worden de beelden uitgezonden op het grote scherm in de bioscoopzaal voor de gasten die al eerder binnen zijn.