Entertainment03.12.2011

Mobiele versie Man bijt hond lijkt groot succes


Afgelopen maandag was de lancering van de Man bijt hond iPhone app. Na slechts vier dagen is deze al 20.000 keer gedownload via iTunes. De gebruikers zijn ook zeer positief over de app, met een waardering van 4,5 ster! Als gebruiker kun je honderden uren aan materiaal terugkijken, zoals de leukste uitspraken uit de Babbelbox en de sketches van bekende rubrieken als Ons kent Ons. De app was eerder al beschikbaar via Android.

Eerder dit jaar lanceerde de NCRV ook een speciale app voor Android en iPhone bij de populaire tv-serie In Therapie. Hiermee konden gebruikers kijken in de telefoon van de therapeut en zo extra verhaallijnen volgen. Deze app werd in totaal 70.000 keer gedownload.

Ans Jepkes, eindredacteur Man bijt hond: “We zijn enorm trots op dit resultaat. Onlangs won het tv-programma de prijs voor Meest beeldbepalend programma van de afgelopen 60 jaar. Het succes van deze app bewijst nog eens extra de populariteit van Man bijt hond!

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.