Technology25.12.2014

COBI is een geheel nieuw concept op de fietsmarkt


Met dit apparaat ga je interactief fietsen

COBI is een nieuw idee van twee Duitse jongens. In de huidige maatschappij waar technologie de overhand gaat nemen, moet volgens hen ook een ebike komen. Er zijn al veel beginnende ebikes, maar de COBI is iets geheel nieuws op de markt van ebikes.

Een upgrade voor je gewone fiets

Met de COBI upgrade je je fiets, hij voegt ongeveer 100 specificaties toe aan je fiets. De COBI maakt zo fietsen een stuk leuker. Je kan je fiets verbinden met internet, je hebt voortaan altijd navigatie op je fiets. De COBI is ook erg veilig, je bevestigt op het stuur, vlak naast je hand, een bedieningspaneel. Op deze manier hou je je ogen op de weg en raak je niet afgeleid. Je kan met het apparaat ook erg relaxt fietsen, het is een vooruitdenkend apparaat wat je bevestigd op je fiets en hij denkt met je mee. Over de beveiliging is ook goed nagedacht, hij is los te bevestigen dus je pakt hem gewoon van je fiets af als je fiets ergens wordt gestald. En met de COBI ga je ook meer van het bewegen genieten, omdat hij al je beweging bij houd.

Customize je COBI

Het apparaat is beschikbaar in vier kleuren en je kan hem customizen met accenten in dertig verschillende kleuren. Ook kun je er verschillende patroontjes op laten maken. Zo past het altijd bij je fiets en je kan hem zo persoonlijk maken als je zelf wilt. De COBI is compatibel met verschillende telefoons, alle iPhones vanaf de 5 en de Samsung Galaxy S4, S5 en Nexus 5.

infographic cobi
infographic cobi
Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.