Eerste foto’s nieuwe campus Facebook uitgelekt

Eerste foto’s nieuwe campus Facebook uitgelekt

Sneakpeak van het nieuwe design van Facebook's HQ

Vorig artikel Volgend artikel

De nieuwe campus van Facebook wordt langzaamaan in gebruik genomen door de werknemers. Zo komen er dus ook steeds meer foto's naar buiten van de nieuwe campus.

Het heeft jaren geduurd totdat het gebouw af was, maar eindelijk kan het in gebruik genomen worden. De architect heeft ook de Walt Disney's Concert Hall ontworpen. Deze maand gaan alle werknemers verhuizen naar het nieuwe kantoor in Menlo Park, Californië.

Niet te veel design

Mark Zuckerberg had zelf aangegeven bij de architect dat hij niet een over de top design wilt hebben. Het moest een rustige plek worden waar gewerkt kan worden.

De eerste foto's

Met alle verhuizende werknemers zijn er nu ook de eerste foto's van de binnenkant van het kantoor naar buiten gekomen.

tuin van facebook
De tuin op het dak van het HQ.
400 bomen op het dak
In de tuin staan 400 bomen. Faceboo hoopt op een vogelrijke omgeving binnenkort.
ingang van de cafetaria
De ingang van de cafetaria.
meetingrooms
De meetingrooms moeten openheid en rust creeeren.
feedback is a gift
Er is met lokale kunstenaars samengewerkt voor de inrichting van de nieuwe campus.
kaart van het dak
De tuin is zo groot dat er een plattegrond is gemaakt zodat de werknemers niet verdwalen.
graphic art
Sommige muren zijn voorzien van grote, opvallende teksten.
oranje hal
En zo loop je ineens door een feloranje hal.
kleurrijk design
Het design is erg kleurrijk en gemaakt door lokale designers.

Meer content

Lilian Lauwerijssen

Lilian studeert Journalistiek in Tilburg. Verder is ze dol op reizen, fotografie, gadgets en chocoladekoekjes. Parijs is haar favoriete stad en ze droomt...

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies