Nieuws04.12.2015

Nog steeds toename cashback acties


Cashback, het betekent letterlijk ‘geld terug’ krijgen. Je ziet cashback acties vaak bij de duurdere elektronische aankopen, zoals spiegelreflexcamera’s of pc’s. Maar we zien ook steeds vaker cashback acties op simpelere dingen zoals schoenen of kleren.

Cashback winkelen kan op veel verschillende manieren. Offline bijvoorbeeld, hierbij koop je een product en vervolgens stuur je de kassabon per post op en krijg je een deel van je aankoopbedrag terug. Kost even wat tijd, kan het zeker de moeite waard zijn!

Online cashback

Dit offline cashback winkelen is natuurlijk wel een beetje uit de tijd. Daarom zien we steeds vaker dat er voor de online manier wordt gekozen. Hierbij is de drempel een stuk lager, want zeg eerlijk; iets op de post doen kost veel meer moeite dan snel een online formulier invullen.

In eerste instantie zagen we de cashback acties vaak bij elektronicafabrikanten, maar tegenwoordig kun je ook prima een paar schoenen met een cashback korting kopen. Grote webshops op het gebied van mode en schoenen zoals Sarenza en Asos gebruiken ook deze cashback-acties.

Shoppen met voordeel

We zien steeds vaker op verschillende plekken de cashback acties, zeker online neemt het aantal acties toe. En zeg eerlijk; we houden toch allemaal wel van een voordeeltje?

Sponsored story