Nieuws07.06.2016

De DC Daily van 7 juni 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 7 juni 2016.

Grappig: niet iedereen weet dat Nederland niet meedoet met het EK

Dit jaar doet Nederland niet mee met het EK. Maar dat is nog niet bij iedereen bekend. VI ging de straat op en vroeg aan voorbijgangers hoe ver het Nederlands elftal zou komen. Bekijk het onderstaande filmpje!

Nieuwe trailer The Legend of Tarzan

Na het de lovende recensies over The Jungle Book belooft The Legend of Tarzan ook een succes te worden. Het verhaal gaat verder op het originele script van Tarzan. De film is vanaf 7 juli te zien in de bioscoop. Check de trailer hieronder!

Nieuwe Carpool Karaoke: Broadway hits

Vandaag is er weer een nieuwe Carpool Karaoke uitgebracht met het thema Broadway hits. Corden presenteert namelijk de Tony Awards, waar theaterprijzen worden toegekend aan theaterproducties. Bekijk hier de hele video!

carpool-karaoke-broadway
carpool-karaoke-broadway

Dit beeld van een vis in een kwal is verbazingwekkend mooi

Hoe goed de dag ook begon voor dit kleine visje, hij is nu niet meer zo goed… Op een of andere manier is hij in een kwal terecht gekomen. Fotograaf Tim Samuel legde het vast in Australië. Bekijk hier meer foto’s.

Nederlandse drummer gaat los op snelweg tijdens file

Adriaan Stoop (drummer van de Nederlandse band, The Moods) stond een paar dagen geleden in de file en had toevallig zijn drumstel in de auto liggen. En wat doe je dan? Juist! Even de show stelen midden op de snelweg. Bekijk hier zijn mini concert.

drummer-file-themoods
drummer-file-themoods

Treinkaartjes kopen via Reisplanner-app van NS

Reis je veel met de trein? Dan is dit waarschijnlijk een fijne update voor jou. In de nieuwe versie van de app NS Reisplanner Xtra is het mogelijk geworden om treinkaartjes te kopen. Je kunt direct via iDeal een los kaartje kopen. Je krijgt vervolgens een QR-code om de poortjes op het station mee te openen en deze code toon je ook aan de conducteur bij een controle. E-tickets konden voorheen alleen via internet worden gekocht en los worden uitgeprint.

ns-app-ticket-kopen
ns-app-ticket-kopen