Nieuws06.10.2016

De DC Daily van 6 oktober 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 6 oktober 2016.

Het Glazen Huis staat volgend jaar in Apeldoorn

Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda, maar ook de locatie voor 2017 is al bekend. Volgend jaar komt NPO 3FM Serieus Request naar Apeldoorn en doet daarmee voor het eerst de provincie Gelderland aan.

War has begun

Dit digitale billboard is te zien tijdens Comic Con New York. Ceasar en de rest van de apen staan in het derde deel van Planet of the Apes tegenover een leger mensen dat onder leiding staat van een meedogenloze kolonel.

Toyota uitgeroepen tot meest waardevolle automerk

Toyota is het waardevolste automerk ter wereld. Dit concludeert het merkenadviesbureau Interbrand. Dat stelt jaarlijks de ‘Best Global Brands’ samen, een lijst van 100 merken gerangschikt naar merkwaarde.

Toyota is vertegenwoordigd met een waarde van 53,6 miljard dollar, een stijging van 9 procent in vergelijking tot vorig jaar. En het is al voor de 13de achtereenvolgende keer dat Interbrand Toyota uitroept tot het waardevolste automerk ter wereld.

Toyota-meest-waardevolle-automerk
Toyota-meest-waardevolle-automerk

Nieuwe trailer Allied met Brad Pitt

Vanaf 27 november draait Allied met Brad Pitt in de Nederlandse bioscopen en dit is de nieuwe trailer! Allied gaat over Max Vatan (Pitt), officier van de geheime dienst. In 1942 ontmoet hij de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard). In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door extreme omstandigheden van de oorlog. Bekijk de trailer hieronder.

Even schommelen…op 1800 meter

Laat het maar aan Red Bull over om weer een bizarre stunt te bedenken: deze keer gaan de heren van het parachuteteam een stukje schommelen. Moeten we er nog bij zeggen dat de schommel vast zit aan een luchtballon op grote hoogte? En dat de heren halverwege de swing er af duiken? Nee, dat was wel duidelijk toen we Red Bull noemden, dachten we zo.