Nieuws06.01.2016

De DC Daily van 6 januari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 6 januari 2016.

Gave timelapse van Den Haag tot Mexico City

De Nederlandse fotograaf Arne Wossink maakte een gave timelapse video. Er komen Nederlandse steden voorbij zoals Den Haag en Leiden, maar ook Lille en Mexico City. Check de video hieronder!

Deze donut kost 100 dollar!

Als je extra geld te besteden hebt, kun je eens overwegen om deze donut te kopen die bedekt is met vloeibaar goud. Deze donut, die verkrijgbaar is bij Manila Social Club in Brooklyn, New York, kost namelijk 100 dollar. Lees het hele artikel op StyleCowboys.

Van deze Rolls Royce Red Diamond Ghost is er maar één gemaakt

Een vooralsnog anonieme, maar waarschijnlijk iemand die omkomt in het geld, inwoner van Saoedi-Arabië heeft zich een Rolls Royce Ghost laten aanmeten. En niet zomaar eentje. Meer foto’s zie je hier.

rolls-royce-red-diamond-ghost
rolls-royce-red-diamond-ghost

Is dit echt de veiligste drone?

Fleye is een heel nieuw soort drone. Veilig, leuk en autonoom. De drone van de Belgische startup was al een succes Kickstarter en uiteraard zijn ze op de CES aanwezig om daar hun vliegende robot te tentoonstellen.

Maar Jen Copestake van de BBC krijgt het toch voor elkaar de drone te laten crashen. Dus of het echt “world’s safest drone is…

Een boodschappen-app geïntegreerd in een koelkast

MasterCard lanceert op de CES in Las Vegas, de Groceries by MasterCard app. Hiermee kan je vanuit een koelkast direct je boodschappen bestellen en betalen. Het is de eerste boodschappen-app die geïntegreerd is in een koelkast.

De app kan zelfs op basis van eerdere bestellingen suggesties doen voor toekomstige aankopen, biedt loyalty programma’s en coupons van gerenommeerde supermarktketens en heeft een real-time connectie voor online sales/promoties.

De app werkt voor nu alleen met Samsung’s nieuwe ‘Family Hub’ koelkasten.

samsung-slimme-koelkast
samsung-slimme-koelkast