Nieuws31.03.2016

De DC Daily van 31 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 31 maart 2016.

Game of Thrones: you win, or…

Een nieuwe teaser voor het zesde seizoen van Game of Thrones.

When you play The Game of Thrones, you win, or you die, there is no middle-ground!

Microsoft gaat advertenties blokkeren in Windows 10

Microsoft gaat in de komende update van Windows 10, die deze zomer uitkomt, een advertentie-blocker integreren in zijn webbrowser Edge. Hierdoor worden automatisch advertentie-banners geblokkeerd. Het blokkeren van advertenties gebeurt al jaren, maar altijd via externe plug-ins. Nooit via de browser zelf.

microsoft
microsoft

Personeeltekort op Schiphol deze zomer

Ga jij deze zomer op vakantie vanaf Schiphol? Schiphol verwacht grote drukte tijdens het hoogseizoen vanwege het tekort aan marechaussees. De marechaussee controleert paspoorten van reizigers naar landen die buiten de Schengenzone vallen. Door de terreurdreiging zijn ze belast met een hoop extra veiligheidstaken. Vlieg jij binnenkort vanaf Schiphol? Informeer bij je airline, zij kunnen je het best advies geven!

schiphol
schiphol

Deze ‘creepy’ selfie zet het internet op zijn kop

Als je even snel kijkt naar deze selfie, lijkt het een doodnormale foto. Toch vindt iedereen deze foto best wel ‘creepy’ als je goed kijkt naar de weerspiegeling van de mensen. Check de rare selfie hier!

selfie-creepy-viral
selfie-creepy-viral

Maxim cover van Ashely Graham onder vuur

Een andere dag, een ander photoshop geval. Model Ashley Graham, die we nog kennen van de recente editie van Sports Illustrated Swimsuit cover, prijkt deze maand op de cover van de Maxim.

Lezers waren blij dat er ook wat meer “curvy body types” op de cover staan. Maar ze klagen dat het magazine haar lichaam gephotoshopped heeft om haar figuur iets slanker te doen lijken.

Oordeel zelf in onderstaande 2 foto’s!

Hoe vaak zie jij het cijfer 3?

De opdracht die bij dit plaatje hoort lijkt heel simpel maar is makkelijker gezegd dan gedaan. De afbeelding gaat viral op Facebook en Twitter. Hoe vaak zie jij het cijfer 3? De oplossing staat hier.

huh
huh