Nieuws31.12.2015

De DC Daily van 31 december 2015


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 31 december 2015.

Frans Bauer aan het vloggen

Vloggers, ze zijn er al zoveel, toch is er maar 1 die je zeker moet gaan volgen, onze eigen Frans Bauer. Hieronder de eerste aflevering, en de Bauers volgen doe je hier op YouTube.

Speciale editie Charlie Hebdo

Op 6 januari, bijna een jaar na de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo, komt er een speciale uitgave van de krant. De editie bestaat niet uit 16, maar 32 pagina’s en toont gemaakte tekeningen van vermoorde cartoonisten. Er worden 1 miljoen exemplaren van de speciale editie gedrukt. Normaal zijn dit er 100.000 voor de losse verkoop.

Playboy: De beste virale momenten van 2015

Kendra Zager, Digital Media Manager van Playboy, blikt in onderstaande video terug op de meest virale momenten van 2015. Twerking, Shia Labeouf, left shark en Kendra Sunderland, ze komen allemaal voorbij.

Als je meer scheldt heb je een betere woordenschat

Het gebruik van scheldwoorden wordt vaak geassocieerd met grofheid en domheid. Maar volgens een nieuwe studie blijkt iets heel anders! Een grote kennis van scheldwoorden kan namelijk geassocieerd worden met een betere woordenschat.

wpid-Photo-16-Aug-2014-1208-pm
wpid-Photo-16-Aug-2014-1208-pm

Illegaal vuurwerk afsteken gevaarlijk?

Lauren Verster dook in de wereld van vuurwerk voor haar programma Lauren! De mannen die te zien zijn in de aflevering, zijn helemaal gek van vuurwerk. Een heleboel vuurwerk in Nederland is verboden en wordt daarom gekocht in het buitenland. Waarom veel vuurwerk in Nederland verboden is, wordt wel duidelijk in de aflevering. Samen met de YouTuber Vuurvent steekt ze een Italiaanse ui af (die wel lijkt op een bom). Check in onderstaande video wat er gebeurt!

De beste memes van 2015

Een foto van een jurk, een ongelukkige val, een videoclip of een nieuwe song, het kan allemaal de start zijn van een wereldwijde hype. De Volkskrant komt met een mooi overzicht van de beste memes van 2015.